-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Bilişim / İnternet
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Virüsü temizledikten sonra webmaster tool dan sitenin güvenli olduğuna ve virüs olmadığına dair bilgilendirme yap ertesi gün kara listeden çıkartıyorlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / K
-
Meslek
"
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bende de var maalesef böyle bir sorun. Kaç gündür uğraşıyorum daha da çözebilmiş değilim. Birde bakalım burda yazılanları deniyeyim, inşallah bu sefer olur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar bu işin püf noktası bilgisayarınıza virüs bulaşmasını engellemek. Mutlaka öncelikle bilgisayarınızı temizleyin. Virüs programları çoğu zaman yetersiz kalıyor. Önce bilgisayarınıza format atın. Hitman Pro diye bir program var bu mutlaka bilgisayarınızda bulunsun.
İframe kodlarını kaldırınca sorun çözülmüyor. Sıfırdan kurmazsanız tekrar sitenize bulaşıyor.
İşin diğer önemli noktası şifrelerinizi değiştirin mutlaka. Ayrıca Ad Muncher programını mutlaka kullanın.
Kaiser
Hayalin Ötesinde...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Öğrenci & Admin
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Buna frame virüsü diyorlar sanırım. Benimde siteme böyle bişey bulaştı. 1 haftada ancak temizledim. Bu virüs sitenizi direk saldırgan site olarak gösteriyor. En kısa yolu hostunuzu arayıp sitenizin yedeğini atması. Yoksa günlerdir uğraşabilirsin. Ayrıca siteye giren frame virüsü sadece bununla kalmayıp sitenizdeki "Yeni mesaj var" gibi ikon resimlerine de bulaşabiliyor ve tüm sitedeki ikonları görünemez hale getiriyor. Ben haftalarca uğraştım. Heryere yayılıyor. Genelde .htaccess te oluyor. Allah yardımcınız olsun.