-
-
Yaş/Cinsiyet
48 / E
-
Meslek
Reklam-Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** N**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Selam arkadaşlar, PHP orta seviyede biliyorum ancak yeni bir proje geliştireceğim nasip olursa. Bu projede java dilini bilmediğim ve anlamadığım halde kullanmak istiyorum. Daha önce kendim bir android uygulaması yapmış ve yayınlamıştım. Öğreneceğimi düşünüyorum. Ancak başlamadan önce bir soru sormak istiyorum java dilini bilen arkadaşlara. Şimdi browser ile bir web sitesini açtırıyorum. Açılan sayfada bir form var ve form alanları checkboxlar dan oluşmakta. Siteme gömülü olan verilere göre dinamik olarak verileri de çektiririm. Buraya kadar bir sıkıntım yok. Yanlız bu verilere göre checkbox alanlarını java kodları ile siteyi pencerede açtığım anda gelen verilere göre checkbox kutularından işaretlettirebilir ve formun butonuna tıklama işlevi yaptırabilirmiyim. Hangi yolu izlemem gerekir.?
Dünya Koca bir YALAN.. İnanmak isteyene..!
-
-
Yaş/Cinsiyet
48 / E
-
Meslek
Reklam-Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** N**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hayır bundan değil . Java kodları ile tarayıcımda bir web sayfası açtırıyorum bu sayfada (form sayfası) ilgili checkbox kutularını işaretlettirip post ettirmek istiyorum. Yani kısacası sormak istediğim şu java ile tarayıcıda sitenin sayfasını açtırır iken şu şu checkbox kutularını işaretle gibisinden bir komut verdirebilirmiyiz java dilinde.
emreyvz
.NET Core & Angular & PHP
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Bunu birçok masaüstü programlama diliyle yapabilirsiniz. Java ile de yapabilirsiniz. Youtube Selenium videolarına bakarak bu dediğinizi rahatlıkla yapabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
48 / E
-
Meslek
Reklam-Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** N**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
emreyvz adlı üyeden alıntı
Bunu birçok masaüstü programlama diliyle yapabilirsiniz. Java ile de yapabilirsiniz. Youtube
Selenium videolarına bakarak bu dediğinizi rahatlıkla yapabilirsiniz.
Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için. Stackoverflow dan da Selenium ile yapabileceğim söylendi. Yol gösterdiğiniz için tekrar teşekkür ederim.