-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
U** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Devlet çıkıp açıklama yapmadı ön kayıt yaptırın diye :) öncü bazı firmalar ön kayıt işlemi başlattılar konuyla alakalı sözleşmelerini okudum bana pek sıcak gelmedi ön kayıt yapıldığında aynı domaine başvuru yapılması halinde örnek veriyorum 20 kişi domaine ön kayıt yaptırdı ilk başvuran kimse ona verileceği söyleniyor e peki biz nereden bileceğiz ilk başvuru yapan kişinin alan kişi olduğunu? jenerik domainlere host firmaları çökecek çok yüksek ihtimalle
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Yazılım | Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Öyle haberi aldık bizde sonradan dediler onu işte bakalım 60 a müşterilerimde ön kayıt yaptılar zaten yalan ederlerse geri çekilip müşterilerimin parasını iade edecem
1 kişi bu mesajı beğendi.
sineer
Web Hosting
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
İnternet Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
yok bence bir sorun olmaz sadece müşterileriniz sabırsız olursa sizi uğraştıracaktır bizde 80 tane ön siparişe girdik
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Yazılım | Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Yok müşterilerim öyle dandik kişiler değil yani 3 5 krş un hesabını yapmazlar sağlam müşterilerimdir zaten öyle dediğiniz kişilerle çalışma yapmıyorum ben öyle 3 krş fazla kazanayım başım ağrısın kişilerden değilim 😊 öyle buradaki bir kaç kişi gibi sömürücü değilim elimden geldiğince de ücretsiz yardımcı olan kişilerdenim 😊