Twitter'da Türk Aktif Organik Kullanıcılarla ;
#1 - Kredili Retweet ve Beğeni - Oto RT Fav. / Kredili veya Aylık Paketler
RetweetHavuzu Panelinden istediğiniz tweet'e istediğiniz zaman istediğiniz adetlerde retweet ve beğeni göndermek için paketleri buradan inceleyebilirsiniz.
#2 - Tweet Reklam [Tweet attırma, paylaşım hizmetleri]
Yüzlerce Türk kullanıcıya istediğiniz tweeti attırabilir reklamınızın yapılmasını, sesinizin duyulmasını sağlayabilirsiniz.
+ Alıntılı tweet veya alıntılı retweet yapılabiir
+ Sizin belirlediğiniz istediğiniz metin/metinler tweet attırılır.
+ Tweetlere resim eklenebilir.
+ Tweetlere video eklenebilir.
+ Tweetlere #Hashtag ve @mention eklenebilir.
+ Tweetlere link eklenebilir..
Daha detaylı bilgi, paket ve fiyatlar için PM isteyiniz.
#3 - Yorum Paketleri [Tweetlerinizin altına yorum ekleme]
Yüzlerce Türk kullanıcıya istediğiniz tweetin altına yorum olarak istediğiniz metinlerle yorum tweeti atılır.
Daha detaylı bilgi, paket ve fiyatlar için PM isteyiniz.
#4 - Direkt Satış Paketleri
Twitter ile alakalı tweet, retweet, beğeni v.s. paket ve fiyatları için PM isteyiniz.
satinal.club sitesinden paketleri inceleyebilirsiniz.
#5 - Aylık twitter panel kiralama hizmeti
* Kişisel admin paneli kiralama hizmetidir.
* Panel usersiz olarak teslim edilir.
* Sahip olduğunuz hesapları panele sokarak istediğiniz gibi yönetebilirsiniz.
- Panelden toplu veya tekil olarak;
+ Retweet gönderebilirsiniz,
+ Beğeni gönderebilirsiniz,
+ Takipçi gönderebilirsiniz,
+ Tweet attırabilirsiniz,
+ İstediğiniz hesaba otomatik retweet ve beğeni işlemi yaptırabilirsiniz.
Daha fazla detay ve talepleriniz için PM isteyiniz.
veya twitter panel sayfasını inceleyebilirsiniz.
#6 - Twitter developer geliştirici hesabı
Api oluşturma yetkisi onaylanmış hazır geliştirici hesabı satın almak için PM isteyiniz.
twitter developer (geliştirici) hesabı satın almak için bu linki inceleyebilirsiniz.
Bilgilendirme: Sağlanan tüm hizmetler Türk, aktif gerçek kullanıcılarla yapıldığı için eksilme, düşüş, unfollow, unlike, silinme, sıfırlanma durumlarında herhangi bir garanti ve telafi yoktur. Düşüş ve eksilmeler hesaba ve paylaşıma göre farklılıklar gösterebilir.
Forum Dışı İletişim "mail/skype" : af.bilgisayar@hotmail.com - Telegram
Ödeme Yöntemleri: Garanti Bankası - İş Bankası - Enpara - Ziraat - Papara >> Banka ve Hesap Bilgileri
Her zaman olduğu gibi önce ödeme alıyorum. Hiç bir işlemde para iadesi yoktur!
Müşteri Yorumları;
mystikal adlı üyeden alıntı
Arkadasla bir kac is yaptik ve is ahlaki/disiplini sebebiyle dahada uzun soluklu calisacagiz gibi duruyor. Isini bilenlere teslim ederek sorunsuz calisma icin tercih edilecek arkadaslarimizdan biri.
hipokondriyak adlı üyeden alıntı
3. alışverişimi de bugün yaptım. gerçekten ilgili bir arkadaş. yavaş ve kalıcı bir artış arayanlar için fenomen paketler oldukça ideal.
chemist adlı üyeden alıntı
10 gün önce hizmet alımına başladım ve hala devam ediyoruz, arkadaş bu alanda kendisine rakip bırakmayacak kadar ilgili ve işini takip ediyor. Vadettiği şeylerin fazlasıyla arkasında ben çok memnun kaldım tereddüt bile etmeyin derim.
DcTurk adlı üyeden alıntı
Arkadaşla 2. kez çalışmaya başladık. Geçen sefer ki işinden gayet memnun kalmıştık bu seferde kalacağımıza eminim
herman42 adlı üyeden alıntı
10.000 Eksilmeyen Takipçi için anlaşma ve ödeme yapıldı
İşe Hemen başladı ayrıca promosyonu da oldu herkese tavsiye ederim.
badsniper adlı üyeden alıntı
2 kere haftalık paket ve bugün aylık paket aldım, takipedenitakipedenler için çok çok çok avantajlı, benim hesabım böyle olmadığı halde, düşünün ki 3. paketi satın alıyorum. Tavsiyemdir.
pscopat adlı üyeden alıntı
Paketlerden Aylık olanını aldım. Aniden takipçi ekletip dikkat çektirmek istemeyenler için birebir bir paket olmuş. ekleyenlerden silen olsa bile yenileri buna dahil oldugu için günden güne göze batmayacak şekilde bir yükselme söz konusu.
Alacak arkadaşlara gözünüz kapalı güvenebilirsiniz diyebilirim.
Satıcı ile ilk işimiz değil inşallah son da olmayacak.
Hayırlı satışlar
manoverr adlı üyeden alıntı
Ben aldım 1 aylık paket 2 gün oldu 1k kişi kaldı tabıkı unfollow oluyor bu hesabınıza baglı benım 30bın kadar takıpcım var onun uzerıne 1bın kısı daha eklendı kalıcı sekılde bence gayet guzel yanı en azından doğal guzel yazarsanız ve geri takip ederseniz tavsıye ederım ama kımse sunu beklemesın burada 0 takıpcılı hesapta kımse kalmaz cok az kalır yanı
jupika adlı üyeden alıntı
eğer twit sayfanız oturmuş güzel bir profil ise , hiç düşünmeden bu paketlerden birini alabilirsiniz.
wm11tr adlı üyeden alıntı
haftalık paketten aylık pakete geçtim.
ilk haftanın sonunda artan takipçi sayısı 2000-2500 arası idi.
tam rakam veremiyorum zira mevcut takipçim de, attığım tweetlere ve rt sayısına göre günde 30 ila 100 arasında, artış gösteriyordu.
bundan da memnun kalırsam devam etmeyi düşünüyorum.
pscopat adlı üyeden alıntı
ben daha önce almıştım 1 aylık süresi bitmedi. nerden baksan 5000 kişi takip etti ve halen takip edilmeye devam ediyorum. sistem çok başarılı herkese tavsiye ederim.
marqha adlı üyeden alıntı
5 farklı takipçi satan arkadaşdan deneme amaçlı takipçi çektirildi.
en başarılı bu arkadaşımız. kolay gelsin
ufuk333 adlı üyeden alıntı
Gerçekten ***'da kişiliği adamlığı insanlığı en yüksek bir satıcı.Allah razı olsun kendisinden her konuda destek oldu.5 kez ticaret yaptım hepsini zamanında teslim etti. Halende ticaret yapmaya devam ediyorum.Herkese tavsiye ederim namuslu bir satıcı.
TayCom adlı üyeden alıntı
Arkadaşa referansımdır.Aylık paket alınmıştır.Daha önce de alış-verişte bulunmuştuk.Hayırlı satışlar.
TayCom adlı üyeden alıntı
Sosyal Medya Hizmeti verdiğim müşterilerime önerdiğim bir hizmet.Hala da satışı devam,sağlam apiye sahip.Hayırlı satışlar.
hipokondriyak adlı üyeden alıntı
3. alışverişimi de bugün yaptım. gerçekten ilgili bir arkadaş. yavaş ve kalıcı bir artış arayanlar için fenomen paketler oldukça ideal.
DcTurk adlı üyeden alıntı
Arkadaştan 1 Haftalık FENOMEN Paket alınmıştır. Deneme amaçlı ve şuan takipçi sayısı artmaya başladı. 1 hafta sonra ki duruma göre arkadaşla daha yüksek bir paket için anlaşılacaktır
tasalog adlı üyeden alıntı
Ilk basta haftalık paket aldim. Sonra memnun kalip aylik pakete geçtim. Su an aylik paketimin son 4 gunu. Ve arkadastan bir de RT paketi aldim. Sorunlarla ilgileniyo. Hatta banlandigi donemde (iki ayri konusu oldugu icin) bana twitterdan ulasip gerekli bilgiyi verdi. Guvenilir birisi. Iyi satislar
KeFRe adlı üyeden alıntı
Rt çalışmalarına devam ediyoruz kendisiyle. Kaliteli hizmet arayanlar bu paketleri kaçırmasın derim.
Teşekkürler.
Serdar adlı üyeden alıntı
3k retweet hizmeti alındı. Çok ilgili ve son derece temiz bir hizmet sundu üstad. Teşekkür ederim, hayırlı işler. Yeniden görüşmek üzere.
umutsuzca adlı üyeden alıntı
2000 kredi için ödeme yapıldı.
--***.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:52:38 -->-> Daha önceki mesaj 00:34:20 --
pm bir göz atsak ?
serdarhan adlı üyeden alıntı
1000 takipçi siparişi verildi
paypal ödemesi yapıldı işlemleri bitirmesi bekleniyor.
İyi geceler herkese :)
Edit: 00:50 İtibari takipçiler yüklenmiştir. Tşk ediyorum tavsiye edilir :)
Emx adlı üyeden alıntı
İşini layıkıyla yerine getiren bir arkadaş 5 dk tüm takipçileri gecenin ilerleyen saatlerinde de olsa anlık gönderdi teşekkürler...
mystikal adlı üyeden alıntı
Arkadasla bir kac is yaptik ve is ahlaki/disiplini sebebiyle dahada uzun soluklu calisacagiz gibi duruyor. Isini bilenlere teslim ederek sorunsuz calisma icin tercih edilecek arkadaslarimizdan biri.
painkiller004 adlı üyeden alıntı
Geçtiğimiz gün deneme amaçlı az miktarda takipçi alımı gerçekleştirdim, iletişim güzeldi, takipçiler çok kısa bir sürede tamamlandı. Şu an herşey yolunda ve yakın bir zamanda yeniden kendisi ile çalışmayı düşünüyorum.
generalmanager adlı üyeden alıntı
arkadaştan saat 17.00 gibi 25 k bot takipçi aldım tüm işlemi geceden tamamlamış hemde fazladan kendisine teşekkür ederim.kendisi ilgili işini büyük bir titizlikle yapan bir arkadaşımız.ilerleyen günlerde kendisiyle tekrar çalışıcağım.
uqurdemir adlı üyeden alıntı
Ödeme Yapıldı Çalışma Başlatıldı Panele 3k Üye Çekimi Yaptırıyorum Bitince Görüşümü yazıcam arkadaşlar şuan için İyi Bir ilerleme var arkadaşta çok ilgili.
Eski konudan diğer yorum ve referansları inceleyebilirsiniz.
Mesaj 2 defa düzenlendi. Son düzenleyen: afbil2 (14.03.2022 13:41)