İzmir havalimanı transfer şirketimiz ile havaalanından istediğiniz adrese kolay ve konforlu yolculuk yapabilirsiniz. Kişiye özel transfer (VIP Transfer) hizmetleri veriyoruz. İzmir havaalanı transfer rezervasyonu oluşturduktan sonra sizden yolcu ve uçuş bilgilerinizi alıyoruz. Vip havalimanı transfer şoförünüz havaalanında isminizin yazılı olduğu karşılama tabelası ile sizi bekliyor ve sizi karşılayıp bagajlarınızı araca taşınmasına yardımcı oluyor. Konforlu ve belgeli yasal araçlarımızla gitmek istediğiniz bölgeye profesyonel şoför ekibimiz sizi bırakıyor. Havaalanında beklemeden son derece konforlu ve lüks transfer araçlarıyla yolculuk rezervasyonunu bugün oluştur!


İzmir havaalanına indiğinizde sizi hazır bekleyen aracımız Çeşme, Kuşadası, Seferihisar, Özdere, Gümüldür, Bodrum, Marmaris, Ayvalık, Dikili, Foça gibi yazlık tatil yerlerine götürebileceği gibi tatil seyahatleri haricinde, iş gezileri, turizm, organizasyon ve etkinlikleriniz içinde vip transfer araçlarımız bulunmaktadır.


İzmir havalimanı Çeşme transfer hizmeti en popüler transfer bölgelerimizden biridir. İzmir'den ya da İzmir havaalanından istediğiniz bölgeye güvenle gitmek için web sitemizden iletişime geçebilirsiniz. Vip transfer araç filomuzda Mercedes Vito, Volkswagen Caravelle gibi 9 yolcu kapasiteli minivanlarımız ve Mercedes Sprinter gibi daha kalabalık gruplar için 16 yolcu kapasiteli araçlarımızı da tercih edebilirsiniz. Transfer hizmeti ya da günlük olarak kiralayabileceğiniz şoförlü araç kiralama hizmetimiz de bulunmaktadır.


Web sitemiz; https://izmirhavaalanitransfer.blogspot.com