Öncelikle merhaba arkadaşlar. Yorum backlink, telegra dofollow backlink ve google index api sistemlerini tek çatı altında birleştirdim ve mevcut yorum backlink scriptine yeni özellikler ekleyerek bu scriptte sizlerin kullanımına sunuyoruz.

Eski yorum backlink satış konumuza buradan ulaşabilirsiniz : Tıkla
Şimdi sizlere yorum backlink scriptimizden bahsetmek istiyorum.

Yorum backlink için 2 adet bot mevcuttur, bunlardan 1.si yorum backlink göndermek istediğiniz sitelerin linklerini toplu bir şekilde ekliyorsunuz ve kontrol botumuz o sitelerin gönderim için uygun olup olmadığını kontrol ediyor ve uygun olanları veritabanına kayıt ederek bir sonraki siparişlerinizde bu sitelere backlink göndermenize yarıyor.
2. bot ise dediğim gibi gönderim yapan bot.

Yorum Backlink Scriptimizde yapılan bazı geliştirmeler

  • Paket Sistemi

2 adet paket tipi vardır, bunlardan biri genel paketler diğeri ise özel paketler

Genel Paket: Gönderim sayısını belirleyen pakettir. Örneğin veritabanınızada 100bin adet link var ve Gold adında genel bir paket oluşturdunuz ve paketi oluştururken gönderim adetini 10 bin yaptınız ve sipariş oluştururken siparişin paketini gold paket seçmeniz halinde sistem 100 bin adet linkten 10 bin adet linke gönderim yapar, yani gönderim adetini belirleyen paket tipidir.
Özel Paket: Bu paket tipi pakete özel siteler eklemenize yarayan bir tiptir. Örneğin ahrefs üzerinden dofollow olan linklerin çıktısını aldınız ve bu linklerin adeti diyelim 5bin adet. Site yönetiminden kontrol edilecek siteleri eklerken o siteleri bir pakete tanımlayabilirsiniz. Örneğin Platin paket adında özel bir paket tanımladınız ve bu dofollow kontrol edilecek linkleri bu pakete tanımladığınız zaman Sipariş oluştururken paket seçimi yaparken bu özel paketi seçtiğiniz zaman sadece o pakete tanımlı olan sitelere gönderim yapar. Özel paketlere istediğiniz zaman istediğiniz kadar site ekleyebilirsiniz. tek yapmanız gereken site yönetiminden kontrol edilecek linkleri toplu bir şekilde eklerken istediğiniz özel paketi seçmek.

  • Sipariş Sistemi

Eskiden her sipariş için 1 adet yorum başlığı ( anahtar kelime ) ve 1 adet yorum ekleme ve seçtiğiniz pakete gönderim yapılıyordu.
Örneğin :
Yorum Başlık : instagram video indir
Yorum : instagramdan ücretsiz ve programsız hemen video indirin.
Gönderim Adeti : 10bin

Örneğin bu yorum ve yorum başlığı 10 bin siteye aynı şekilde gidiyordu. Yeni Özellikli sipariş sistemi sayesinde
İstediğiniz Kadar Yorum Başlığı ( Anahtar Kelime ) ve İstediğiniz Kadar Farklı Yorum gönderebilirsiniz. Tek yapmanız gerekanahtar kelimeleri alt alta yazmak.



DoFollow [COLOR=#000000][FONT=Open Sans][SIZE=2]telegra.ph[/SIZE][/FONT][/COLOR] Backlink Sistemi

Bu sistem kısaca admin panelinden anahtar kelime ve backlink almak istediğimiz siteye sipariş oluşturuyoruz.

Bir örnekle açıklamak istiyorum : Misal instagram'dan içerik indirmeye yarayan bir sitemiz var ve bu site için dofollow backlink almak istiyorum. Bana gerekli olan anahtar kelimeler
instagram video indir
instagram reels indir
instagram hikaye indir
instagram indirici

İşlem yapmak istediğim site ise https://www.instasiz.com

Sipariş panelinden böyle kelimeleri toplu bir şekilde girdikten sonra gönderim botunu çalıştırdığımız zaman sistem şu şekilde işler.

Belirlediğiniz anahtar kelimeyi google'de arar ve listelenen sitelerin bazılarının açıklama kısmını alır ve bu sayede siz her anahtar kelime için makale vs. yazma derdiniz olmaz (Gönderim botunu çalıştırma aralığınız çok kısa olursa googleden arama çekemez ) ve içerik oluştururken google içeriği olmaz.

[COLOR=#515365][FONT=Open Sans]Google arama kullanarak oluşturulmuş bir sayfa : [/FONT][/COLOR]https://telegra.ph/instagram-video-indir-01-01-6
[COLOR=#515365][FONT=Open Sans]Google arama kullanarak boş veri döndüğü zaman oluşturulan bir sayfa : [/FONT][/COLOR]https://telegra.ph/instagram-foto-indir-01-01-3

[COLOR=#515365][FONT=Open Sans]Konuların açıldığ sitenin [/FONT][/COLOR][B]DA Değeri : 90 PA Değeri : 69 Ahrefs DR : 84
[/B]



Google İndex Sorununa Çözüm , Hızlı İNDEX

Son zamanlarda özellikle yeni açılan internet siteleri index konusunda sorun yaşıyor. Google Search Consol üzerinden linkleri manuel olarak gönderseniz bile malesef google sitenizi indexlemiyor bu sorun neden oluştu bilmiyorum fakat yeni internet sitelerimde aynı sorunu bende yaşadım ve yaşayan bir çok insan var.

Bu sorunu Google İndexing api ile çözebiliyoruz ve bunuda mevcut scriptte enteğre ettim. Mantık olarak nasıl işlediğini anlatim.

Googlede indexletmek istediğiniz sitenizin önce cloud consoldan api ve google search consoldan google index api için işlem yapıyorsunuz. Bu işlemlerin resimli anlatımı scriptte mevcut. İşlemleri tamamladıktan sonra Sitemize gelip link ekle kısmından indexletmek istediğiniz linkleri toplu bir şekilde ekliyorsunuz ve ping dosyamız var bu dosyayı çalıştırdığınız zaman linkleri googleye göndermiş oluyorsunuz. ortalama 4 - 6 saat içinde hiç index almamış sitelerinizde bile geri dönüşler sağlarsınız


Günde 200 Adet ping gönderme şansınız var.



Sizlerde google üzerinde yükselmek istiyorsanız tam sizler için hazırlanmış bir script.

PHP Alt yapılıdır. Herhangi bir şifreleme vs. mevcut değildir.

Alım yapan arkadaşlar mantıklı hareketlerle istedikleri verimleri alabilir. Örneğin ücretsiz paralel blog sitelerinden bloglar açarak yorum backlink ile bu blogları destekleyebilir, link kısaltma sitelerinden link kısaltarak bu linkleri yorum backlink ile destekleyebilir. dofollow backlink sistemi sayesinde dofollow backlink alabilir ve bu alınan linkleri yorum backlink ile destekleyebilirsiniz.
Google index api sayesinde oluşturduğunuz konu linklerini hızlı bir şekilde googleye iletebilirsiniz.


Yorum backlink botu için yorum backlink site gönderilecek siteleri nasıl bulurum diye merak ediyorsanız. Yapmanız gereken rakipleriniz ya da smm siteleri olsun satış siteleri olsun googlede üst konumlara gelmiş farklı sektörlerdeki siteleri tespit edin https://ahrefs.com/tr/backlink-checker adresinden bu sitelerin sahip oldukları bağlantı sayısını sorgulayın. Forumda ahrefs üyeliği satan insanlar var 30 40 TL gibi bir ücrete 15 Günlük filan satıyorlar. Bunlardan üyelik alarak çıkarmış olduğunuz sitelerin backlink raporlarını indirdiğiniz zaman o sitenin bağlantı aldıkları linklerin hepsine ulaşmış olucaksınız ve bunları toplu bir şekilde scriptte ekletip kontrol edebilirsiniz.


ilk 10 alım için ücreti 500 TL'dir

Demo için pm atabilirsiniz.