Hocam seo hizmeti satın alın. Bu hizmet sayesinde işler yoluna girer.
Freelancer İşler için PM atınız..
Google'da son zamanlarda index problemi mevcut önce search console üzerinden istatistiklerinize bakın. Sitenizdeki URL'ler google dizininde olmayabilir. Bu konuda ücretli destek almak isterseniz özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz. Bir kaç gün içerisinde eklenmemiş url'leriniz için sonuç alabiliriz
Ek: Gördüğüm kadarıyla bir index problemi mevcut 152 post var sitenizde google'daki url sayınız ise 33.
Mesaj 1 defa düzenlendi. Son düzenleyen: melihacr (31.01.2022 01:28)
hocam vallah ben domainden anladımda sitenize girdim hiç birşey anlamadım :)
Firmamız adına destek olabiliriz
şiir kategorisinde özgün yazı yazmak nerdeyse imkansız gibi bir şey. ancak iyi bir seo ve backlink çalışması yapılması lazım. daha rahat göze güzel gelen tema şart birde.
hocam bu temayı siz kendiniz mi yaptınız ? yanlış anlamayın ama html öğrenirken deneme yapmak için oluşturulmuş gibi duruyor. Daha profesyonel bir temaya geçiş yapın bence. Üzerinde çalışılması lazım çok
Siteniz Google search console'da ekli mi? Sitemap var mı sitenizde, kontrol etmedim soruyorum? Ve bence search console ile alakalı bir sorun...
Baktım şimdi site:birsiir.com ile evet var... Siteniz seach console ile bağlı sorunda görünmüyor
ama diğer arkadaşların dediği gibi büyük ihtimal SEO anahtar kelime sorunu vs. Araştırma yapabilirsiniz, profesyonel destek istiyorsanız bana PM atabilirsiniz...
İyi forumlar 😇
Mesaj 3 defa düzenlendi. Son düzenleyen: Mustafakoca99 (04.02.2022 12:02)