Herkesin emeğine sağlık muazzam olmuş hayırlı olsun :)
WM Aracı Yenilendi! |
193 Mesajlar | 34.609 Okunma |
Herkesin emeğine sağlık muazzam olmuş hayırlı olsun :)
Yukarı çık butonu koyulabilir, iyi günler.
Beklenen sonunda gelmiş oldu. Sıkı takipçisi olduğumuz güzel bir platformun kendini yenilemesi gayet güzel ve motivasyon verici. Yalnız merak etmedim değil yeni yazılım nedir? Hangi sistem kurulu:)
Vaay çok yakışıklı olmuş, elinize sağlık 👏👏👏
Uzun zamandır beklenen gelmiş gelmekte olan hayırlı uğurlu olsun. Ama benim en çok sıkıntı çektiğim konu şu, bir konu açınca veya bir konuya cevap verince hemen linç girişiminde bulunan insanlar bu forumdan beni resemen soğuttu. Bu konuda neler yapılabilir yerkili bir arkadaştan cevap almak istiyorum. Herkes te bir hırçınlık bir karinsizlik var gibi yada bana hep öyleleri denk geliyor. Bilmiyorum neden ama beni bu forumdan soguttular resmen inşallah bundan sonra daha ağız tadı ile bir forum aile si gibi geçinir gideriz.
Yeni tasarımı ilk elden görme fırsatı bulanlardan birisiyim. Doğrusu büyük heyecanla bekliyordum bu değişikliği ve diğer bir yandan ne kadar uzun vakittir üzerine çalışıldığının da farkındayım. Üzerinde emeği geçen herkesin eline, emeğine sağlık :)
Çok güzel olmuş elinize sağlık, umarım beklediğimiz hareketlilikte bu değişiklikle beraber başlar.
yeni tasarım çok güzel olmuş, emeği geçenlere teşekkürler
Mesaj 1 defa düzenlendi. Son düzenleyen: tamideal (24.01.2022 11:56)
Elinize klavyenize sağlık. Çok sade, harika ve modern..
Hayırlı olsun ellerinize sağlık