bir kaç konu gezdim. demolara tıklıyorum hiçbiri açılmıyor. belki de adamlar link eklememiştir ama 7-8 tane konu gezdim hiçbirinin linki yok.
Yeni WM Aracı - Tespit Edilen Sorunlar |
234 Mesajlar | 43.230 Okunma |
bir kaç konu gezdim. demolara tıklıyorum hiçbiri açılmıyor. belki de adamlar link eklememiştir ama 7-8 tane konu gezdim hiçbirinin linki yok.
Pasa adlı üyeden alıntı adlı üyeden alıntı
@enerjiveguc otomatik yenileme ve konuya tıklanınca son sayfaya gitmesi için not aldım. alıntı bildirim sorununu kontrol ediyorum. Yanıtla butonu için @batukay 'da yazmıştı, düzelteceğiz. Gün içinde halletmiş oluruz.
Ana sayfada son cevaplanan konuyu kimin cevapladığı ve konuyu kimin açtığı da görünmüyor...
Menülerde Güncellenen Konu jhariç diğerleriinde hep aynı sıralamada konular var.
Görüntüde belirttiğim işaretin üzerine mouse'yi getirdiğimizde Kimlik doğrulanmış profil denebilir, bu şekilde ne olduğu pek anlaşılmıyor.
Sanırım hem profil sayfasında çıkıyor bu işaret, hem mesajlarımızda.
ilanı üste taşımış olmama rağmen sabitlenmiş konular dışında hala altlarad duruyor üste çıkmadı acaba olmadı mı diye denedim üste taşıma süresi başlamış. Ve Konu başlığı düzenlemeyi bulamadım
yazdılımı bilmem arama yapıyorum alakalı alakasız şeyler çıkıyor misal google cloud diye aratıyorum çıkan sonuçlar görseldeki gibi. Sanırım ilk kelimeyi algılıyor " google " sadece bunla alakalı sonucu veriyor. " cloud " kelimesini almıyor aramaya.
bir şey daha dikaktimi çekti bana göre sorun size göre bilemiyorum.
https://wmaraci.com/forum/hesap-alisverisi.html
misal yukarı da veridğim kategoriye girdim yeni konu aç dedim beni direk adım aıdm kategori seçimini yapınız diye yönlendiriyor. Açıkçası orada ki yeni konu aç olayı direk o kategoriye konu açılmasını sağlamak için ben başdan kategori seçip ilerleyecek isem o yeni konu aç butonu bir anlam ifade etmiyor zaman kazandırmak yerine zaman kaybettiriyor.
Arama cubugunda arama yaptıgımızda https://wmaraci.com/forum//yeni-wm-araci-tespit-edilen-sorunlar-684269.html bu şekilde forumdan sonra 2 adet slash gözükmektedir.
Mesaj 1 defa düzenlendi. Son düzenleyen: umedya (24.01.2022 21:51)
forumu okundu olarak kabul et butonu olmalı.
hesap doğrulama kısmın da telefon numaramı girdiğim de kilitleniyor site farklı sayfalara girmek isteidğim de yada ana sayfaya 500 hatası veriyor.
tc doğrulamak istediğim de ise " Kimlik bilgileriniz doğrulanamadı. Lütfen bilgilerinizi doğru girdiğinizden emin olunuz. " hatası veriyor.