Hayırlı olsun. Emeği geçen herkesin eline sağlık.
WM Aracı Yenilendi! |
193 Mesajlar | 33.754 Okunma |
Hayırlı olsun. Emeği geçen herkesin eline sağlık.
BloggerKodcu adlı üyeden alıntı adlı üyeden alıntı
Yeni tasarım çok güzel ve ayrıca çok çok hızlı olmuş. Bir önerim olucak üyeliği 1+ seneden fazla olan kullanıcılara 1 defalık isim değiştirme hakkı verilsin eski kullanıcıların geri dönüşü sonrası bence iyi olucaktir
Kullanıcı adı değişimi ücretli değil ve profil ayarlarından yılda max 1 defa olmak üzere değiştirilebilir. Sadece değişim anında herhangi bir premium üyelik sahibi olma şartı var. Bu 1 aylık altın veya 3 aylık bronz da olabilir.
Deneyim demeyin, deneyin!
Hayırlı olsun, gerçekten çok beğendim. İlk wm aracına üye olduğumda sitem yoktu şuan 200 adet aktif +180 adet park halinde domanim mevcut. Yıllardır wm aracına girmiyordum, ama bugün giriş yaptığımda galiba yanlış siteye girdim diye düşündüm. Ben ve benim gibi kişiler şuan Wm aracı sayesinde ekmek yiyor. Her daim burada olacağız.
Harika bir tema olmuş başarılar dilerim. Forum mesajlarının font-size'ı 14'den 16'ya çıkarılsa daha tatlı duracağını düşünüyorum. Birde forumun fontu kesinlikle farklı bir fonta geçirilmeli Poppins vs.
Değişim güzeldir. Zamana ayak uydurmak gerekiyor.
Tasarım güzel alışmamız biraz zaman alacak gibi
Hayırlısı olsun, ellerinize sağlık.
Hayırlı olsun
Güzel olmuş, yönetimi tebrik ederim.
On numara olmuş ama konulara cevap verirken hızlı cevap bölümünde emojiler yok kesinlikle olması gerekiyor rakip forumda açılan konular anında siliniyor
Mesaj 1 defa düzenlendi. Son düzenleyen: Muhammed (26.01.2022 16:20)
Hayırlı olsun, yeni tasarım oldukça şık ve kullanışlı olmuş.