Hayirli olsun, güzel olmuş elinize saglik :)
WM Aracı Yenilendi! |
193 Mesajlar | 34.095 Okunma |
Hayirli olsun, güzel olmuş elinize saglik :)
Çok güzel olmuş elinize emeğinize sağlık.
Koyu modda cevap gönderme alanı beyaz olarak kalıyor bilginiz olsun.
hayırlı olsun öncelikle ve yeni tasarıma geçerken yaşadığım sorunlarda bana birebir yardımcı olan @Pasa ya da çok çok teşşekür ederim.
tasarım benim gibi biri için gayet iyi gözüküyor. Forumu blog kariyer gördüğüm kadarıyla da gayet iyiler ellerinize sağlık.
@Pasa sende hakkını helal et benim yüzümden o kadar uğrastın tekrardan teşşekür ederim.
Emeği geçen herkese teşekkürler, iyi forumlar.
Sevindirici bir haber oldu gerçekten, hepimize hayırlı olsun.
Merak ettiğim bir şey var çoğu kişi de merak ediyor. Androdi ve İOS uygulama gelecek mi acaba? @Pasa
çok güzel olmuş, hayırlı olsun :)
Yaklaşık 4 yıldır Wm Aracı'nda üyeyim. Webmaster dünyasına ilişkin gelişmeleri takip etmek için ara sıra göz atıyorum. Siteye ilk girince "Acaba yanlış linke mi tıkladım?" dedim. Sonra şaşkınlığımı gizleyemeden sitede turlamaya başladım. Gerçekten geç oldu ancak beklediğime değdiğini görüyorum şahsen. Elbette güncellemelerle daha iyi olacaktır. Umarım bu yeni tasarımla beraber Wm Aracı daha canlı bir mecra olur. Eli değen, gönül veren herkese teşekkürler.
Ayrıca, bir makale yazarı olarak, Premium kısmındaki "Bronz" rütbesinin açıklamasını "Ben de varım diyenlere" olarak düzeltmenizi öneririm. Çorbada bizim de tuzumuz olsun. :)))
Mesaj 1 defa düzenlendi. Son düzenleyen: snnzbs (27.01.2022 01:54)
Hayırlı olsun.
Forumun ilk yayına girmesinden bu yana ara ara kopsam da takip ediyorum forum bam başka bir hale dönüşmüş
Gayet güzel bir değişim olmuş bence, foruma ayda yılda bir giriyorum desem yeridir yaşanabilir hale gelmiş bence artık emeği geçen herkesin eline sağlık. :)