Sitenin en üstünde bulunan son konularda daha fazla göster özelliği olması gerekiyor
Yeni WM Aracı - Tespit Edilen Sorunlar |
234 Mesajlar | 43.222 Okunma |
Sitenin en üstünde bulunan son konularda daha fazla göster özelliği olması gerekiyor
www.fonsuzgazete.com
tamer5559 adlı üyeden alıntı adlı üyeden alıntı
Ve orası çok büyük olmuş bence çok geniş satır aralıkları var . Bir balığa tıklayınca son okunmamış mesaja değilde hep ilk mesaja gidiyor.
Mesaj 1 defa düzenlendi. Son düzenleyen: HiddeNKinG (27.01.2022 23:18)
Premium üyelik olmasına rağmen mobilde hala hesabı yükselt uyarısı var. Masaüstünde sorun yok.
Telefon dogrulamada yurtdisi telefonum kayitliydi sms dogrulama kodu gondermedi 3 sefer denedim ve hakkiniz doldu hatasi verdi turk telefon numarasini ekledim olmadi birde 3 hakkimi kullandigim icin sms gondermiyor. Ayrica telefon numarasini turk numarasina degistirmek istedim numara degismiyor belkide degistirme iznimiz yok .
Mesaj 1 defa düzenlendi. Son düzenleyen: flatcast (28.01.2022 11:00)
-Forumun anasayfasına ilk girdiğimizde direk güncellenen konular karşımıza çıkıyor, bu ilerleyen zamanlarda premium ranklar artınca çok haksızlık yaratacak bir bölüm bence. Güncellenen konular yerine o kısımda sadece en son açılan konular gözükmeli bence. Ayrıca sadece 10 konuyu görebiliyoruz altında daha fazla yükle butonu olmalı. (Son 2 gündür güncellenen konular bölümünde aynı konuları görüp duruyorum çünkü yüksek ranka sahip üyeler sürekli konularını güncelliyorlar, halbuki ben yeni konuları incelemek istiyorum.)
-Forumun anasayfasına günün popüler konularının sıralandığı bir bölümde olmalı, ayrıca daha fazla yükle kısmının tüm bölümlere gelmesi gerektiğini düşünüyorum.
-
Pasa adlı üyeden alıntı adlı üyeden alıntı
Merhaba,
Yeni sistemle ilgili tespit ettiğiniz sorunları bu konu altından da iletebilirsiniz.
Şimdiden herkese teşekkürler.
Konu Tasarımımı yayınlayamadım. BBCode uyumluluğu yok sanırım? BBCode uyumluluğu gelirse çok güzel olabilir
Muyendiz28 adlı üyeden alıntı adlı üyeden alıntı
-Forumun anasayfasına ilk girdiğimizde direk güncellenen konular karşımıza çıkıyor, bu ilerleyen zamanlarda premium ranklar artınca çok haksızlık yaratacak bir bölüm bence. Güncellenen konular yerine o kısımda sadece en son açılan konular gözükmeli bence. Ayrıca sadece 10 konuyu görebiliyoruz altında daha fazla yükle butonu olmalı. (Son 2 gündür güncellenen konular bölümünde aynı konuları görüp duruyorum çünkü yüksek ranka sahip üyeler sürekli konularını güncelliyorlar, halbuki ben yeni konuları incelemek istiyorum.)
-Forumun anasayfasına günün popüler konularının sıralandığı bir bölümde olmalı, ayrıca daha fazla yükle kısmının tüm bölümlere gelmesi gerektiğini düşünüyorum.
-
Kesinlikle bu maddelere katılıyorum
Geçerliliği yüksek olması için yanıtlama gereği duydum.
konulara resim ekleme eziyet
Profil bilgileri güncellenmiyor. Güncellendiğini söylüyor ama bilgiler aynı kalıyor