Akıyor mübarek :)
WM Aracı Yenilendi! |
193 Mesajlar | 33.856 Okunma |
Akıyor mübarek :)
Hayırlı olsun. Çok güzel olmuş.
Bugün beni mutlu eden gelişmelerden birisi.Çok güzel bir arayüz olmuş kullanıcı dostu
kullanıcı engelleme nerede bulamadım ?
google taraflı indexler silinmiş yada değiştirilmiş 404 atıyor, arama yeride cok kötü aradığım konuyu bulamadım herşeyi denedim. Bi kontrol sağlayın isterseniz
Hayırlı olsun Tabide güzel olmuş beğendim lakin şu logo ya blog sayfasının linkini değilde forumun linkini ekleseniz daha güzel olacak sürekli ana sayfaya dönmek için ona tıklıyorum sonra birdaha forum a tıklıyorum sinir bozucu
elinize sağlık çok güzel olmuş
Emeği geçenlerini ellerine sağlık. Ben çok başarılı buldum. Forumda bir hızlanmada gözlemledim. Eskisi Gibi Yavaş Çalışmıyor. Vatana Millete Hayırlı Olsun :)
@BgMuhendis şu anda kullanıcı engelleme özelliği yok. Fakat yapılacaklar listesine ekliyorum.
@wakon5544 404 aldığınız örnek birkaç URL'yi pm'den iletir misiniz?
@akaynar forumdayken logoya tıklayınca blog'a gitmiyor. Masaüstünde logo direk wmaraci.com 'a gidiyor. Mobilde ise logoya tıklayınca; forum konusundasan forum ana sayfasına, blog konusundaysan blog ana sayfasına, nedir içeriğindeysen "nedir" ana sayfasına yönleniyor.
Deneyim demeyin, deneyin!
Profil resmi güncellenmiyor.
Sidebar ayarlarım açılmıyor.
Bir de popüler konular son 24 saat 7 gün 1 ay 1 yıl gibi üstteki akışa eklenmeli bence.
Mesaj 1 defa düzenlendi. Son düzenleyen: Kurtuluş (30.01.2022 13:23)