Ayrıca hem masaüstü hem mobil belli bir süre siteye girmeyince kullanıcı adı ve şifre soruyor. Bunu çok kez yaşadık.
Yeni WM Aracı - Tespit Edilen Sorunlar |
234 Mesajlar | 43.302 Okunma |
Ayrıca hem masaüstü hem mobil belli bir süre siteye girmeyince kullanıcı adı ve şifre soruyor. Bunu çok kez yaşadık.
Arkadaş ekleme çalışmıyor sistemde arkadaş olduğun kişileri goremiyorsun .
Merhaba
tüm yazılanları tek tek incelemedim. Ancak temayı geniş ve dar olarak düzenleyebiilrsek çok iyi olur düşüncesindeyim.
Şu an tema çok geniş ve yoruyor @Pasa
Konu üste taşıdım diyelim.
Konu kategorisine geldiğimde konuya son yazan kişi dün ve alakasız bir kişi çıkıyor. Halbuki son yazan kişi benim.
Biraz alakasız daha önemli sorunlar vardır elbet ama yazmak istedim.
Gördüğüm hatalar;
Mesaj 3 defa düzenlendi. Son düzenleyen: KarakayaEmre (30.01.2022 22:22)
Mobil ve Masaüstüden siteyi karanlık moda alıyorum, çıkıp tekrar girince karanlık mod devreye girmiyor.
birisi kafasına göre olumsuz ticaret puanı vermişti şikayet açtım silindi sanırım ama ticaret yüzdesi eskiye dönmedi olumsuz tic. olmamasına rağmen yüzde 97
Üye girişi yaparken "beni hatırla" olarak işaretlememe rağmen her sabah tekrar giriş yapmak zorunda kalıyorum.
Siteye ilk girdigimde alttaki barın şu şekilde az bir kısmı görünmüyor.
Sorunun düzelmesi için ekranı uzaklaştırdığımda ise sayfanın sağındaki boşluk meydana geliyor. Ya da ekranı sola kaydırdığımda aynı keza bu boşluğu elde ediyorum ve bu alttaki barın düzelmesi için tek gereken olay ekranı uzaklaştırmak.
Mesela birde gördüğüm vakit aklıma geliyor şuan da "ekran görüntüsü" yazan metinde link var ve bunlar belli değil linklerde default değer olarak normal metin görünüyor.
Mesaj 1 defa düzenlendi. Son düzenleyen: AbisKreatif (01.02.2022 15:46)
Mobilde ekranı sağa kaydırınca birkaç px devam ediyor sabit kalması gerekirdi. Çok güzel olmuş hepimiz için hayırlı olsun.