Bu zamana kadar birçok forumda ne kadar borcunuz var gibi konular görüyordum. Bu seferde bu dönemde ne kadar birikiminiz olduğunu soralım.
Ben : 4000TL + 2 Çeyrek :)
Ne kadar birikiminiz var ? |
11 Mesajlar | 1.724 Okunma |
Bu zamana kadar birçok forumda ne kadar borcunuz var gibi konular görüyordum. Bu seferde bu dönemde ne kadar birikiminiz olduğunu soralım.
Ben : 4000TL + 2 Çeyrek :)
Freelancer İşler için PM atınız..
16 Adet 1 kuruş yeterli midir birikim olarak adlandırılabilmesi için :)
Eksi bakiyedeyim.
nsrtyksl adlı üyeden alıntı adlı üyeden alıntı
16 Adet 1 kuruş yeterli midir birikim olarak adlandırılabilmesi için :)
Bi yerden başlamak gerek :)
Freelancer İşler için PM atınız..
Nazar değer diye söylemek istemiyorum. Ancak yaşım daha 17 önümüzdeki günlerde 18 yaşına gireceğim. Yaptığım projeler ve girişimler sonucu çoğu arkadaşın 1 yılda aldığı maaşı 1 haftada kazandığımda oldu, bazı aylar boş geçtiğim dinlendiğimde oldu. Allah bazı kişilere imtihan bazı kişilere imkan verir, ancak unutmamak gerekirki, ''Her imtihan bir imkan, her imkan bir imtihandır'' bu şekilde her imkanı Allah rızası için değerlendirmenizi tavsiye ederim. Yaşı 30'u geçmemiş çoğu kişiyede tavsiyem girişimlerden kaçınmayın, kaybedeceğiniz gerçekten hiç bir şey yok. 30 Dan sonra ise çocuklarınız veya arkanızda bırakacaklar için hayırlı işler, birikimler yapınız. Belki yaşıma göre değişik fikirlere sahip olabilirim ancak ilerde belirttiğim yaşlara gelincede düşüncelerimin değişeceğine inanmıyorum.
Birikimlere gelecek olursak, Allah'a şükürler olsun bir araba sahibi ve bir kaç birikmiş var köşede.
Mesaj 1 defa düzenlendi. Son düzenleyen: beritankorkusuz (31.01.2022 21:25)
Bir kese içerisinde (Umut, Hayal, Rüya) gibi değerli ama borsada satılamayan şeyler birikitiriyorum.
2018 model golf parasını yazılımdan SEO ve web tasarım dan kazandım adsense ilede 7 ayda bir golf parası daha koydum bankaya Allah herkesin gönlüne göre versin Gece gündüz çalışmadan olmuyor adsense için günde 10 makale hazırladım sürekli konularıma backlink kastım ve pingledim bu ay ki gelirim 472€
İcralık oldum diyeyim. :)
beritankorkusuz adlı üyeden alıntı adlı üyeden alıntı
Nazar değer diye söylemek istemiyorum. Ancak yaşım daha 17 önümüzdeki günlerde 18 yaşına gireceğim. Yaptığım projeler ve girişimler sonucu çoğu arkadaşın 1 yılda aldığı maaşı 1 haftada kazandığımda oldu, bazı aylar boş geçtiğim dinlendiğimde oldu. Allah bazı kişilere imtihan bazı kişilere imkan verir, ancak unutmamak gerekirki, ''Her imtihan bir imkan, her imkan bir imtihandır'' bu şekilde her imkanı Allah rızası için değerlendirmenizi tavsiye ederim. Yaşı 30'u geçmemiş çoğu kişiyede tavsiyem girişimlerden kaçınmayın, kaybedeceğiniz gerçekten hiç bir şey yok. 30 Dan sonra ise çocuklarınız veya arkanızda bırakacaklar için hayırlı işler, birikimler yapınız. Belki yaşıma göre değişik fikirlere sahip olabilirim ancak ilerde belirttiğim yaşlara gelincede düşüncelerimin değişeceğine inanmıyorum.
Birikimlere gelecek olursak, Allah'a şükürler olsun bir araba sahibi ve bir kaç birikmiş var köşede.
bebeklikten beri çalışıyor maşallah :D
Bedava iş yapa yapa kazanmaya fırsat olmadı 🤣🤣