Merhabalar 2014 yılından beri üyeyim yılardır bu güncellemeyi bekliyordum sonunda forum canlanmış hayırlı olsun
Yıllardır Bunu Bekliyordum |
7 Mesajlar | 1.242 Okunma |
Merhabalar 2014 yılından beri üyeyim yılardır bu güncellemeyi bekliyordum sonunda forum canlanmış hayırlı olsun
Forum canlanmiş derken ?
Spy adlı üyeden alıntı adlı üyeden alıntı
Forum canlanmiş derken ?
Yazılım ve tasarım kısmındaki eksikleri var gücümüz ile tamamlamaya çalışıyoruz. Aktifliğin tekrar eski haline gelmesi için de gerekli her şeyi yapacağız yakında göreceksiniz :)
UtkuBrs adlı üyeden alıntı adlı üyeden alıntı
Forum canlanmiş derken ?
Yazılım ve tasarım kısmındaki eksikleri var gücümüz ile tamamlamaya çalışıyoruz. Aktifliğin tekrar eski haline gelmesi için de gerekli her şeyi yapacağız yakında göreceksiniz :)
Part-time developer arıyorsanız görüşebiliriz :)
PHP & NodeJS | HTML & CSS & Javascript & jQuery | Vue.Js | RabbitMQ | Docker | Laravel | mongoDB | TypeScript | Redis
Forum gayet iyi olmuş bencede :)
Freelancer İşler için PM atınız..
UtkuBrs adlı üyeden alıntı adlı üyeden alıntı
Forum canlanmiş derken ?
bazı eksiklikler vama zamanla oturacaktır. Kolay gelsin şimdiden
Forum canlanmiş derken ?
Zamanında yediğiniz hurmalar muhabbeti olmuş...
Eski günlerde ki canlılık olması diğer forum siteleriyle rekabate girmenizi özlemle bekliyorum
kolay gelsin iyi forumlar dilerim..