🩸RAZER GOLD %75🩸Tüm BOZUM İŞLEMLERİNİZ %60-75 ARASINDA ALINIR-ANINDA GüVENLİ BOZuM |
326 Mesajlar | 303.374 Okunma | ||
326 | 303.375 | |||
78 | 212.261 | |||
Hemen tıklayın, sizin de ilanınız burada sabitlensin! |
Guvenilir ve hızlı alışveriş teşekkürler
@Manas1910 teşekkür ederim yorunuz için. Güvenli , hızlı işlem almaya devam ediyoruz
100 tl oldubil limitim var Turkcell hariç telefon internet doğalgaz elektrik faturası ödeyebilirim 100 tlye kadar %60 karşılığı varsa faturanız bana ulaşın
@Repentless detay için https://wa.me/ +905524833614 numaramızdan iletişime geçin hocam
Güvenilir kısa sürede işlem yapıldı ödeme alındı teşekkürler.
@ekahraman teşekkür ederim yorunuz için. Güvenli , hızlı işlem almaya devam ediyoruz
2 defa ******* bozum işlemi yaptık. Hızlı sorunsuz ve de güvenli bir şekilde. Teşekkür ediyorum arkadaşlara.
Mobil ödeme yapan arkadaş tam 1 saat sonra ödeme yaptı üstüne birde sorun bendeymiş gibi tavır takındı isteyene görselleri atabilirim karşıdaki arkadaş en son bana yavşak kelimesinide kullandı işlem yapacak arkadaşlar genel yorumlara tamam baksınlar ama işini yapamayınca yavşak kelimesini bu kadar basit kullanan biriyle bence işlem yapmasınlar isteyene whatsapp görsellerini atarım bende herşey teyitlidir muhakkak işlem yapacak arkadaşlar biraz düşünsün bugün bana yapılan yarın size yapılır wmaracı sitesine de bilgilendirecem gerekli işlemleri başlatacam hem ödeme alıp hemde en son bana hakaret eden biri vardı karşımda herkese saygılar