Hocam 1 tl lik servisi göremedim panelde
Hafta sonları aktif. ve şu an aktif edildi.
Bende şimdi gördüm 1 tl kampanyanızdan sadece max 1k mı satın alınabiliyor ref varsa bi denemek isterim bende sürekli alışveriş yapabileceğim bir panel arıyordum
PanelHizmetleri.Net | Sorunsuz Takipçi | Beğeni | İzlenme | 7/24 Komisyonsuz Online Ödeme |
310 Mesajlar | 154.578 Okunma | ||
310 | 154.579 | |||
31 | 27.516 | |||
Hemen tıklayın, sizin de ilanınız burada sabitlensin! |
Bende şimdi gördüm 1 tl kampanyanızdan sadece max 1k mı satın alınabiliyor ref varsa bi denemek isterim bende sürekli alışveriş yapabileceğim bir panel arıyordum
Birde Sadecebakiye yüklemek için PAYTR mi olması lazm normal banka hesabnınz yok mu
hayırlı satışlar dilerim
Ref olarak 1 tl kampanyası yaptık :) yeterince ucuz gözüküyor.
Birde Sadecebakiye yüklemek için PAYTR mi olması lazm normal banka hesabnınz yok mu
paytr üzerinde havale yapabileceğinizde banka hesaplarımız mevcut ödeme attıktan sonra bildirirseniz. direk onaylanır. eşleşiyorsa bilgiler.
Merhaba panelden instagram beğeni almaya çalışıyorum ama sürekli sipariş iptal oluyor. Whats app numaranız eksik size ulaşamıyorum. Neden beğeniler iptale düşüyor yardımcı olur musunuz ?
Karadağ Avrupa Birliğine Girmek Üzere Sizde Şirketinizi Kurun Oturumunuzu Alın. Avrupa'da Yaşayın
Arkadaşlar firma paneli devretmiş. Şu an bir muhatab bulamıyorum bile lütfen dikkatli ticaret yapalım.
Karadağ Avrupa Birliğine Girmek Üzere Sizde Şirketinizi Kurun Oturumunuzu Alın. Avrupa'da Yaşayın
Arkadaşlar firma paneli devretmiş. Şu an bir muhatab bulamıyorum bile lütfen dikkatli ticaret yapalım.
Ticket atıldığında , Ticketlara anında dönüş yapılıyor. Nasıl bir muhattap bulamadığını acıklarmısın ?
Ticket atıldığında , Ticketlara anında dönüş yapılıyor. Nasıl bir muhattap bulamadığını acıklarmısın ?
Whatsapp numaranızı eksik bırakınca muhatap bulamıyor gibi gözüküyor. Ticket açılması dışında seçenek yok ise yarım whatsapp numaranızı kaldırında bizde muhatap bulacağımız yeri bilelim.
Whatsapp numaranızı eksik bırakınca muhatap bulamıyor gibi gözüküyor. Ticket açılması dışında seçenek yok ise yarım whatsapp numaranızı kaldırında bizde muhatap bulacağımız yeri bilelim.
iletişim konusunda ve servisler konusunda. elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz. bu konuda gönlünüz ve içiniz rahat olsun.