360 Total Security ücretsiz lisans |
10 Mesajlar | 4.642 Okunma |
BLOG : www.jdsezer.blogspot.com
merhaba
öncelikle 360 total security lisanslı kullanıcısıyım. kesinlikle hiç tavsiye etmiyorum. beş para etmez bir antivirüs yazılımı. destekleride beş para etmez bu çinlilerin. evet çok ucuza satıyorlar ama yaramaz. kaç defa virüs bulaştı.
artık bitdefender kullanıyorum. kafam rahat. ben kesinlikle bitdefender tavsiye ediyorum. pişman olmazsınız.
selamlar
Teşekkürler hocam.
Yıllardır Kaspersky kullanırım ve diğer antivirüs uygulamalarına nazaran çok hafif ve etkili.
360 Total Security programını birkaç kez kullanma şansım oldu fakat pek bir işlevi olduğunu düşünmüyorum.
Freelancer İşler için PM atınız..
Bitdefender'da ücretsiz olarak kullanım imkanı sunuyor. Aşağıdaki bağlantıdan ilglili sayfaya ulaşabilirsiniz;
Hocam 360 Total Security kullanılır mı ya :) Kaspersky veya ESET tercih ederim. Tabi birçok özel şirkete ve kamu kurumuna Kaspersky kullandırttım. Lisans fiyatları toplu alımlarda oldukça pahalı ona birşey diyemem. Fakat bireysel olarak da Kaspersky 300 TL felan çok da büyük bir para değil. Eset'in birçok ürün anahtarı etrafta geziniyor. Yabancı foruımlarda ücretsiz ürün anahtarları paylaşılıyor. ESET kullanmak isteyen olursa da lisans anahtarlarını aşağıdaki bağlantıya bırakıyorum.
https://www.teknobh.com/eset-nod32-antivirus-guncel-key-2022/
Tekrar diyorum Kaspersky'dan şaşmayın :)))
normal windows 11 in sağladığı antivirüs programını tercih ederim sadece
Bu tip programlar kullanmak yerine windows 10 ile ve 11 ile de daha da güçlenen Windows defender daha sağlıklı olacaktır. Yalnız verileriniz ne kadar önemli ise bence güvenliğinize de o derece yatırım yapmak daha mantıklı.
Aile içerisinde 3 - 5 kullanıcı oraklaşıp ESET orijinal lisanslı ürün almak daha doğru
Özellikle internet security bireysel üürn olmasına rağmen kurumsal olarak bile çoğu firmada kullanılıyor.
https://ustunkoruma.com/urun-kategori/eset-internet-security/
Mecafee kullanıyorum yıllarca ve çok memnunum. Bu 360 nedense bana daha çok antivirüs gibi değil de virüs gibi güvensiz geliyor :)