-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
28 Nisan 2014 son tarih. Bu tarihten sonra unuttuğumuz, kullanadığımız yada haberimiz olmadan açılan hesapta para olmasa bile hesap işletim ücreti uygulayarak borçlandırabileceklermiş. Ve bu işlem yasal oluyormuş...
Hangi bankada hesabımızın olduğunu sorgulayabileceğimiz site, sistem, program vs. varmı bildiğiniz?
www.dikkatçekiyorum.blogspot.com // Yapacak daha iyi işin yoksa tıkla...
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** D**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
İmzam olmadan hesap açılabilmesi çok saçma, böyle birşey olmuşsa da hukuksal yönünü bilen arkadaşlar hak idda edebilir miyiz onuda açıklarsa çok sevinirim
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Haberiniz olmadan sizin bilgileriniz kullanilirsa hirsizliga girer ancak sizin önceden vermis oldugunuz mercide ileriye donuk bir kullanim olursa bu yasal surec icerisinde degerlendiriliyor sanirim.
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Haberiniz olmadan sıfırdan hesap açamazlar. Benim söylemek istediğim daha önce kapattırdığınız hesabın sizden habersiz aktif edilmesi... Daha önce 3 kez başıma geldi...
www.dikkatçekiyorum.blogspot.com // Yapacak daha iyi işin yoksa tıkla...
anilgzl
Mobilya Dekorasyon
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Mobilya Dekorasyon
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
33, (%100)
Eskiden hesabımızı kullanmadığımız sürece hesap işletim ücreti alınmıyordu. Sadece hesabı kullanmaya başlayınca bankaya göre 3 ayda bir hesap işletim ücreti kesiliyordu. Demekki şimdi kullanmasak bile, açık olduğu sürece hesap işletim ücreti adıyla borçlandıracaklar.
"...bir daha gel, gel samsundan..."