HOSTİNG DOMAİN ŞATIŞI DURDULUMUŞTUR. SÜRESİ DEVAM EDENLER SÜRE BİTENE KADAR KULLANABİLECEKTİR.
HOSTİNG DOMAİN ŞATIŞI DURDULUMUŞTUR. SÜRESİ DEVAM EDENLER SÜRE BİTENE KADAR KULLANABİLECEKTİR. |
5 Mesajlar | 1.211 Okunma |
HOSTİNG DOMAİN ŞATIŞI DURDULUMUŞTUR. SÜRESİ DEVAM EDENLER SÜRE BİTENE KADAR KULLANABİLECEKTİR.
Mesaj 5 defa düzenlendi. Son düzenleyen: bekayazilim (11.04.2022 16:21)
Hocam yanlış anlamayın sizinle ilgili değil ancak piyasada alıştık, bu biraz ************** işi gibi geldi bana.
Alan adı zaten ilk yıl GoDaddy'de 14, Hostinger'da 10TL'ye satılıyor. En az %50 ucuz olarak düşününce fiyat evet güzel ama yıllık 1416TL mi? Kafamı karıştırdı. İndirim kodu da çalışmıyor.
Hocam yanlış anlamayın sizinle ilgili değil ancak piyasada alıştık, bu biraz ************** işi gibi geldi bana.
Alan adı zaten ilk yıl GoDaddy'de 14, Hostinger'da 10TL'ye satılıyor. En az %50 ucuz olarak düşününce fiyat evet güzel ama yıllık 1416TL mi? Kafamı karıştırdı. İndirim kodu da çalışmıyor.
Tek seferlik indirim olduğu için bu fiyatlardır efendim.
bekayazilim adlı üyeden alıntı
Tek seferlik indirim olduğu için bu fiyatlardır efendim.
Herhangi bir yere indirim kodu yazmadım tek seferlik olsa dahi kullanabilmem gerekmez mi?
Konu Kilit.