merhaba arkadaşlar.. smm panel sektöründeyim.
adam aynı site ile 5-6 reklam cıkmıs bunların ben googleye para ödedigini düşünmüyorum . eşikli hesaplarla cıkıyorlar sanırım bunlar nasıl oluyor.
örnek atıyorum.
BUNLAR NASIL BÖYLE REKLAM CIKIYOR |
8 Mesajlar | 2.168 Okunma |
merhaba arkadaşlar.. smm panel sektöründeyim.
adam aynı site ile 5-6 reklam cıkmıs bunların ben googleye para ödedigini düşünmüyorum . eşikli hesaplarla cıkıyorlar sanırım bunlar nasıl oluyor.
örnek atıyorum.
Cloaker kullanıyorlar kardesim. Paradan değil. Hesabin varsa sana da cikarim
Aynını ben de düşünüyorum. Bu nasıl mümkün olabilir? Bizim reklamlar görünmüyor bunlar yüzünden .
Aynı siteden girmemiş farklı alan adları ile girmiş 59 54 55 ile
Aynı siteden girmemiş farklı alan adları ile girmiş 59 54 55 ile
bende farkındayım farklı alan adı olduguna tıklayınca aynı siteye yönlendiriyor .. cloacker ile reklam girilmiş
cloacker kullandıgını bende biliyorum .. demek istedigim bunlar parasını verip girmiyor eşikli kampanyalı hesaplar ile ucuza cıkıyorlar veyatta hiç para vermeden reklam cıkıyorlar. mevzu cloacker degil bende reklam cıkıyorum zaten tek bir hesap üzerinden her tıklanmanın parasını ödüyerek.
s0syalmedyacim adlı üyeden alıntı
cloacker kullandıgını bende biliyorum .. demek istedigim bunlar parasını verip girmiyor eşikli kampanyalı hesaplar ile ucuza cıkıyorlar veyatta hiç para vermeden reklam cıkıyorlar. mevzu cloacker degil bende reklam cıkıyorum zaten tek bir hesap üzerinden her tıklanmanın parasını ödüyerek.
Nerden anladin para ödemediğini ordan oyle mi gözüküyor:) acabilirsen sen de Eşikli aç
s0syalmedyacim adlı üyeden alıntı
Nerden anladin para ödemediğini ordan oyle mi gözüküyor:) acabilirsen sen de Eşikli aç
google yeni hesaplara promosyon kodu veriyor zaten boş konuşmaya gerek yok kolay gelsin çok bilmiş seni.