Merhaba
Daha önce de yazmış olduğum gibi web siteme analytics 3 kodunun kaldırılıp yeni analytics 4 kodunun yüklenmesi ve ayarlarının yapılması gerekmektedir. İlgilenen arkadaşlar hızlı dönüş yaparsa sevinirim. Fiyat tekliflerinizi bekliyorum
Analytics G4 Kurulumu Yaptırılacak (ücretli) |
8 Mesajlar | 1.215 Okunma |
Merhaba
Daha önce de yazmış olduğum gibi web siteme analytics 3 kodunun kaldırılıp yeni analytics 4 kodunun yüklenmesi ve ayarlarının yapılması gerekmektedir. İlgilenen arkadaşlar hızlı dönüş yaparsa sevinirim. Fiyat tekliflerinizi bekliyorum
Mesaj 1 defa düzenlendi. Son düzenleyen: hlsbhr (12.04.2022 17:03)
Bu forumlara ne oldu böyle, bir haftadır bir işi yaptıracak adam bulamıyoruz. Ücretli olarak yaptıracağım arkadaşlar yok mu kimse? Konu güncel
Hocam neyini yaptıracaksınız ben tam anlamadım. Google dan aldığınız kodu siteye eklemeyi mi kastediyorsunuz.
Hocam neyini yaptıracaksınız ben tam anlamadım. Google dan aldığınız kodu siteye eklemeyi mi kastediyorsunuz.
Olay bu kadar basit değil sanırım, eklediğim kodlar ziyaretçi saymıyor. Ayrıca yeni mülk oluşturma gibi bir durum da var. Siz yardımcı olur musunuz?
Hocam wmaracı yeni sistemde bildirim geldiğini hiç anlamadım. Kusura bakma. Şu videodan bakarak yapabilirsin. Çok zor bişeyi yok.
https://www.youtube.com/watch?v=W49ggT9KBs8
Mesaj 1 defa düzenlendi. Son düzenleyen: ÖmerGünay (19.04.2022 10:25)
Yaptınızmı hocam
Yaptınızmı hocam
Hayır yapamadım siz yapar mısınız?
Yaptınızmı hocam
Hayır yapamadım siz yapar mısınız?
Yaparız emek ücreti özelden atıldı