ARKADAŞLAR NORMAL KULLANICILAR TİCARİ KONULARI 24 SAATTE BİR YUKARI TAŞIMA HAKKIMI OLDU ? WMARACİ YENİLENDİĞİ İÇİN BEN TİCARİ KONU AÇTIM HİÇ BİR PREMİUM ÜYELİĞİM YOK 24 SAATE BİR KONUYU YUKARI TASIYABILIYORUM AMA
Normal kullanıcıların ticari konuları yukarı taşıması |
4 Mesajlar | 699 Okunma |
ARKADAŞLAR NORMAL KULLANICILAR TİCARİ KONULARI 24 SAATTE BİR YUKARI TAŞIMA HAKKIMI OLDU ? WMARACİ YENİLENDİĞİ İÇİN BEN TİCARİ KONU AÇTIM HİÇ BİR PREMİUM ÜYELİĞİM YOK 24 SAATE BİR KONUYU YUKARI TASIYABILIYORUM AMA
Evet, 24 saatte 1 defa ilanınızı yukarı taşıyabilirsiniz.
Ayrıca konu sahibi dışındaki üyeler, ilanda herhangi bir etkileşimde bulunursa (begeni, cevap vb) yine yukarı taşınır.
Deneyim demeyin, deneyin!
valla daha önceden 2 defa üyelik almıştım ama gerçekten bu sistem çok iyi olmuş bu aralar bütcem yoktu iyi oldu benım acımdan uyelerde hem faydalanabilcek bu özellikten çok başarılısınız süleyman bey çok teşekkür ederim :)
Evet, 24 saatte 1 defa ilanınızı yukarı taşıyabilirsiniz.
Ayrıca konu sahibi dışındaki üyeler, ilanda herhangi bir etkileşimde bulunursa (begeni, cevap vb) yine yukarı taşınır.
Konu dışı olacak ama bir adet ticari konum vardı silinmiş sebep dahi yok. Şimdi yeni konu açmak istediğimde Premium Üyelik istiyor.