ReşatTürksoy adlı üyeden alıntı
Güncel ++++++
İletişime geçelim mümkünse hocam. Eski üyeleriz, bir ticaretimiz olsun,
Hocam biri bugün sizin method alacağınızı söyledi, sanırım siz aşağıdaki ilanla ilgileniyormuşsunuz :)
🛑 AdWords 1700 TL (100 CHF) Bakiyeli Hesaplar Satılıktır |
24 Mesajlar | 6.592 Okunma |
ReşatTürksoy adlı üyeden alıntı
Güncel ++++++
İletişime geçelim mümkünse hocam. Eski üyeleriz, bir ticaretimiz olsun,
Hocam biri bugün sizin method alacağınızı söyledi, sanırım siz aşağıdaki ilanla ilgileniyormuşsunuz :)
Mesaj 1 defa düzenlendi. Son düzenleyen: Soldy (06.05.2022 16:11)
Merhaba
Bir yanlış anlaşılma var sanırım. İlgili ilanla ilgilenmedim ben. Eşikli hesap satan birisi ile konuştum, kendisinden haber bekliyorum. Ama doğru, saat 3 gibi iletişime geşmesi gerekiyordu benimle fakat geçmedi. Daha beklemedeyim.
Kimsede yazmamış ki kardeşim attığın ss de 110 CHF borç var sen 100 CHF bakiyeli hesap satıyorum diyorsun ayrıca, CHF para birimine sahip hesaplara bakiye yüklenilmiyor manuel ödeme yapılmıyor bu sebeple CHF hesaplar bakiyeli olamaz borçlu olabilir alacak arkadaşlar çok dikkat etsin umarım forum yetkilileri de mesajımı görür.
Eşikli hesap alınır
Mesaj 1 defa düzenlendi. Son düzenleyen: jeynz42 (26.05.2022 17:56)
1TLden verirsen düşünebilirim
1TLden verirsen düşünebilirim
2 olur mu
@Soldy kardeşim adam ************** zaten lütfen düzgün davranalım ************** arkadaşlara
@Soldy kardeşim adam ************** zaten lütfen düzgün davranalım ************** arkadaşlara
Sıkıntılı birimi hocam.
Sıkıntılı birimi hocam.
Hiçbir mesaja cevap vermiyor mesajı sildim sanırım önceden ilk reklam girelim dedi sonra görüldü attı