Sıradışı bir konu ile karşınızdayım üstelik uygun fiyattan yardımcı oluyorum üstelik ödeme güvenliği ile birlikte sizlere teslim ediyorum.

Takdir edersinizski kimse bu ara adwords açamıyor çerezli çerezsiz hesaplar askıya alınıyor biz bunun yöntemini bulduk ve delmeyi başardık. bu method sayesinde günde rahatlıkla 40 adet hesap açabilirsiniz.

Method Fiyat: 2900 TL

Bazı müşterilerimiz alım esnasında güven duymayabilirler bende bu gerekçeyle alternatif için havuz sistemi yani güvenli e-ticaret yöntemini kullanma kararı aldım.

Nedir Güvenli e-ticaret ? 

Ben methodu sahibinden.com, sadeceon.com, n11 vb yerlere koyarım siz oraya ödemenizi yaparsınız. Methodu teslim alır ondan sonra ödeme onayınızı verirsiniz. Miktar yüksek olduğu için böyle bi alternatif ürettim dileyenler bunu tercih edebilirler.

Bu parayı çok görmeyin

Size vereceğim method sayesinde zaten bir günde 20 hesap açsanız zaten maliyetini kurtarıyor. Ek olarak şunu garantiliyorum olası bir halde method 3 gün içinde patlarsa 18 adet adwords hesabı teslim ediyorum bunuda herhangi bir aksilik durumunda bunu garanti altına alıyoruz.

Method hakkında bir kaç bilgilendirme;

-Methodu aldığınızda hemen kendi reklamlarınızı yayınlayamazsınız içinde fake reklam kuruyorsunuz 26 TL Ödeme yapıyorsunuz sonra  25 harca 100 TL kazan kupon giriyorsunuz hesap 125 TL Harcama yapıyor. Sonrasında legal ya da illegal kendi reklamlarınızı giriyorsunuz. Çünkü fake reklam girmeden onu yedirmeden hesapta değişiklik yapmanız yine aynı sorun ile karşılaşmanıza neden olacaktır. Bu Hususu başta belirtmek isterim.

İLETİŞİM SKYPE:

live:.cid.3687de5ca98c7087

Whatsapp

+7 991 880 8192