Merhaba. Sitemde adwords üzerinden reeklam vericem ancak ''Kotü Amaçlı Yazılım'' uyarısı alııorum. bana yardımcı olabilcek yazılımcı veya herhangi biri varmı en uygun nasıl düzeltebiliriz bu problemi???
Adwords "Kotü Amaçlı Yazılım" uyarısı |
10 Mesajlar | 2.151 Okunma |
Merhaba. Sitemde adwords üzerinden reeklam vericem ancak ''Kotü Amaçlı Yazılım'' uyarısı alııorum. bana yardımcı olabilcek yazılımcı veya herhangi biri varmı en uygun nasıl düzeltebiliriz bu problemi???
Sitendeki eklentilere göz at. Google bunları bazen kötü amaçlı olarak görüyor. Clock kullan. Bunlarda işe yaramıyorsa siteyi değiştir içerik olarak.
eklentilerde sorun yok gibi görünüyor... çıkamadım işin içinden
Dene tüm eklentilerini yedeklerini alarak dene.
Biri muhakkak görünüyordur. İçerik olarak da alabilirsin bunu cloack kullanıyorsan ondanda verebilir. İçeriğine dikkat et
Siteyi atarmısın
classyche123 adlı üyeden alıntı
Sitenizi görmedim daha, ama eğer sitenizde whatsap ve ara gibi üçüncü taraf eklenti varsa kaldırın. Sorun çözülecektir.
Siteyi atarmısın
www.classyche.com cooook tesekkur ederim
ReşatTürksoy adlı üyeden alıntı
Sitenizi görmedim daha, ama eğer sitenizde whatsap ve ara gibi üçüncü taraf eklenti varsa kaldırın. Sorun çözülecektir.
www.classyche.com sitee. gereksiz eklentileri temizledim ama yinede çözemiyorum??
classyche123 adlı üyeden alıntı
www.classyche.com cooook tesekkur ederim
Google bu siteyi reklama almaz
Bu siteyi reklam etmek - her kesle dalga geçmek demek. Google bunu onaylamaz efendi. Siteniz yarım yamalak ve kesinlikle reklam politikalarına uygun değildir.