Konu Kapandı.
250K + Proje Yatırım Desteği |
10 Mesajlar | 1.924 Okunma |
Konu Kapandı.
Mesaj 1 defa düzenlendi. Son düzenleyen: ReşatTürksoy (23.08.2022 01:35)
Her kese iyi bayramlar. Küçük büyük farketmeden her türlü projelere yatırım yapıllr. Yeterki faydalı ve sürdürülebilir proje olsun.
merhaba. www.yazilimdanisman.com dijital pazarlama ajansımı kurdum. Henüz iş almaya başlamadım. Çağrı merkezinde 5 yıl tecrubesi olan bir arkadaşım projenin müşteri arama bağlama işini üstlenecek. Şehirlerin sokaklarını maps üzerinden analiz ederek web sitesi, seo, sosyal medya danışmanlığı, seo, google ads gibi hizmetleri vereceğiz. Web tasarım, grafik tasarım vb. işleri yapacak ekibim ücrete mukabil iş başı ücret alarak başlayacak. Herşeyi tam düzene ayın 1 inde sokarak müşterileri aramaya başlayacağız. Yapacağımız iş mantıklı gelirse yatırım alarak daha hızlı büyüme sağlayabiliriz.
serkangurkan adlı üyeden alıntı
merhaba. www.yazilimdanisman.com dijital pazarlama ajansımı kurdum. Henüz iş almaya başlamadım. Çağrı merkezinde 5 yıl tecrubesi olan bir arkadaşım projenin müşteri arama bağlama işini üstlenecek. Şehirlerin sokaklarını maps üzerinden analiz ederek web sitesi, seo, sosyal medya danışmanlığı, seo, google ads gibi hizmetleri vereceğiz. Web tasarım, grafik tasarım vb. işleri yapacak ekibim ücrete mukabil iş başı ücret alarak başlayacak. Herşeyi tam düzene ayın 1 inde sokarak müşterileri aramaya başlayacağız. Yapacağımız iş mantıklı gelirse yatırım alarak daha hızlı büyüme sağlayabiliriz.
Merhaba.
İnternet ve internetle bağlı her türlü dijital projeler ilgi odağımdadır.
Projenizin Business Plan, hedefleri, sürdürülebilirliği, gelir ve gider gibi ön araştırma ve tahmin bilgilerini mail yoluyla iletmenizi rica ederim.
Saygılar
Tarafınıza mail ile bilgileri ulaştırdım. Herhangi bir dönüş alamadım
Tarafınıza mail ile bilgileri ulaştırdım. Herhangi bir dönüş alamadım
Merhaba
Maalesef konu ile ilgili e-posta almadım. Mümkünse aynı e-postayı tekrar forward eder misiniz?
Teşekkürler
bu mail adresiniz değil mi? tekrar gönderiyorum
tcresatturksoy@gmail.com
Evet, doğrudur. Mail geldi, inceleyip dönüş yapacağım size.
tcresatturksoy@gmail.com
Merhaba.
Göndermiş olduğunuz maili inceledim.
Maalesef uygun değildir. Kar marjı ve beklenen iş hacmi düşük. İnşallah daha gelirli ve daha farklı projelerinizde kısmetse çalışırız.
İyi forumlar
teşekkürler