Merhabalar makale hizmeti almak istiyorum acaba özelden iletişime geçebilir misiniz?
Üst Düzey, SEO Uyumlu ve Marka Odaklı Semantik İçerik Üretimi - %100 Memnuniyet Garantisi - İçeriksel |
33 Mesajlar | 12.862 Okunma |
Merhabalar makale hizmeti almak istiyorum acaba özelden iletişime geçebilir misiniz?
Özel mesaj gönderildi.
Kendisi ile 30 makale yazımı için anlaştık. Ücret gönderilene kadar herşey olumluydu pazartesi günü teslim alınacak şekilde anlaşma yaptık pazar günü ne durumdayız diye sorduğumuzda çalışıyorum güzel içerikler çıkarıyorum dedi. Pazartesi cevap vermedi sonra döndü ve henüz hazırlamadım kusura bakmayın ilk makaleyi yazıp atacağım hazır oldukça dedi cuma gününe yeniden teslim tarihi verdi o gün makale atmadı salı günü cevap vermedi makale atmadı bugün tekrardan yazdım cevap vermedi ve ücret iadesi isteyince cevap verdi yazıyorum vs dedi ama işi iptal etmek istediğimi belirttim ücret iademizi yaptı. Kısacası paranız kalmaz ama işiniz kalır olayı oldu sürecimiz olumsuz.