güzel özellik gelmiş Bazı Arkadaşlar İlk Benim Üstümde Denemiş Bu Özelliği :D hiç bir şekilde ne konularını görebiliyorsun nede profilini sevdim bu özelliği
"Üye Engelleme" ve "Arkadaş Ekle" özellikleri kullanıma açıldı! |
27 Mesajlar | 5.919 Okunma |
güzel özellik gelmiş Bazı Arkadaşlar İlk Benim Üstümde Denemiş Bu Özelliği :D hiç bir şekilde ne konularını görebiliyorsun nede profilini sevdim bu özelliği
tebrikler güzel uygulama.
Hayirli olsun
@1bosluk dönüş yapıldı.
@Majer maaalesef :)
@EmreKRMN pm'lerin mail olarak bildirilmesiyle ilgili hazırlığımızı yapıyoruz. Yeni pm geldiğinde, son 5dk içinde WM Aracı'nda bir aktivitesi yoksa üye mail ile haberdar edilecek. Evet, şu an için son 20 konu/post listeleniyor. Bir süre sonra bütün konu/postlara erişilebilecek şekilde ilgili sayfaları güncelleyeceğiz.
Deneyim demeyin, deneyin!
elinize saglık her gun daha da güzelleşiyor burası.
Güzel ama mesajlarımızı halâ silemiyoruz doğru mudur
Güzel ama mesajlarımızı halâ silemiyoruz doğru mudur
Evet, şu an için özel mesajlar kullanıcı tarafından silinmiyor. Fakat bununla birlikte mesaj kutusu limiti de yok.
Yine de farklı bir sebeple silinmesini istediğin mesajlar varsa ve pm atarak bilgi verirsen yardımcı olmaya çalışayım.
Deneyim demeyin, deneyin!
Bir de forum istatistiklerine el atılırsa tadından yenilmez. Sürekli yukarı taşıdıklarından hep aynı konuları görüyorum ve hiçbir konuya cevap yazmak istemiyorum. Ki, zaten göremiyorum yeni konuları. Birçok kişi hep aynı konuları gördüğünden dolayı bence aktif olmuyordur diye düşünüyorum.
Güzel özellik teşekkürler :)
katılıyorum. Eskisi gibi kategoriler halinde olsa çok daha iyi olur. Sürekli aynı konuları görmek gerçekten de hiç iyi değil.
Bir de forum istatistiklerine el atılırsa tadından yenilmez. Sürekli yukarı taşıdıklarından hep aynı konuları görüyorum ve hiçbir konuya cevap yazmak istemiyorum. Ki, zaten göremiyorum yeni konuları. Birçok kişi hep aynı konuları gördüğünden dolayı bence aktif olmuyordur diye düşünüyorum.