Merhaba.
Her kese iyi bayramlar.
Boşta olan 75K TL var.
Siz olsanız neye yatırırdınız?
Konu Kilit! |
16 Mesajlar | 2.862 Okunma |
Merhaba.
Her kese iyi bayramlar.
Boşta olan 75K TL var.
Mesaj 1 defa düzenlendi. Son düzenleyen: ReşatTürksoy (06.10.2022 10:34)
Faturaları kira ve mutfak masrafı yapardım hocam aylık 10 binden aşağı gelmiyor maalesef
Faturaları kira ve mutfak masrafı yapardım hocam aylık 10 binden aşağı gelmiyor maalesef
Aynısı da bizdedir. Herkeste olduğu gibi.
Bu parayı aylık gelir getiren işe yatırmak istiyorum. Banka kazanacağına vatandaş kazansın.
ReşatTürksoy adlı üyeden alıntı
Aynısı da bizdedir. Herkeste olduğu gibi.
Bu parayı aylık gelir getiren işe yatırmak istiyorum. Banka kazanacağına vatandaş kazansın.
Maalesef hocam şuanlık yatırımlık planlar direk bitiş oluyor
Maalesef hocam şuanlık yatırımlık planlar direk bitiş oluyor
Hocam o kadar da karamsar olma. Bir daire bile yıllık kiralayıp gelen giden turistlere gecelik kiralasam en az dört katı demektir. :)
Hocam o kadar da karamsar olma. Bir daire bile yıllık kiralayıp gelen giden turistlere gecelik kiralasam en az dört katı demektir. :)
Suç unsuru o haberlerde görmedinmi 🙄
Merhaba.
Her kese iyi bayramlar.
Boşta olan 75K TL var.
Reşat hocam selamlar, Enflasyonunun arttığı şu günlerde fon yatırımı yapılabilir. (YTD)
GOOGLE ve SOSYAL MEDYA HİZMETLERİ
✔️ expermedya.com ✔️
Suç unsuru o haberlerde görmedinmi 🙄
Usulüne uygun yapılırsa suç değildir. Bana gelince de hiç affım yok. Kanun neyse onu uygularım. Asla kanundan kenara çıkmam. Bu minvalde bile 4 katı yapacak (fatura kesmek kaydı ile)
Reşat hocam selamlar, Enflasyonunun arttığı şu günlerde fon yatırımı yapılabilir. (YTD)
Aleyküm selam hocam, iyi bayramlar dilerim.
Maalesef, fon düşünmüyorum. Sıcak para önceliğimdir. Bir hafta da olsa beklemek istemem. Durum ortada.