Ben hem Microsoft Security hemde nod32 kullanıyorum :) güzel oluyor böye
Bende Öyle Yaparım o zaman fakat, Eset Süslük Gibi Duruyor, Virüslü Bir Siteye giriyorum hiçbir bulguyok, virüslü birşey indiriyorum birşey demiyorum açıyorum bilgisayara virüs giriyor başlıyor ötmeye öyle şey olurmu :) Virüslü Sitelerde VB uyarı veren sürümü yokmu bu Eset 'in
Bende Öyle Yaparım o zaman fakat, Eset Süslük Gibi Duruyor, Virüslü Bir Siteye giriyorum hiçbir bulguyok, virüslü birşey indiriyorum birşey demiyorum açıyorum bilgisayara virüs giriyor başlıyor ötmeye öyle şey olurmu :) Virüslü Sitelerde VB uyarı veren sürümü yokmu bu Eset 'in
Ek Olarak:
Kasprsky'da varmı böyle birşey.
Virüslü sitelerde uyarı verip karantinaya atıyor bende öyle
Ucuz etin yahnisi... : )
Microsoft Security Essentials virüsleri bulamıyor. İşe yaramaz yani özetlemek gerekirse. İlla ücretsiz kullanacaksan Avira Microsoft Security Essentials'den daha iyi.
Peki bu avira herhangi bir sitede virüs varsa siteye girince uyarıyormu veya bilgisayara virüslü birşey indirince anında uyarıyor mu ? ve bu avira ücretsiz ve sınırsız mı?
Ucuz etin yahnisine razıysan ücretsiz antivirüs kullanabilirsin. Fakat ücretsiz antivirüs kullanırsan bilgisayarına virüs bulaşma ihtimalini her zaman göz önünde bulunduracaksın. Virüs bulaşırsa da ağlayıp sızlamanın anlamı yok.