ReşatTürksoy adlı üyeden alıntı
Hayırlısı. Hesabınız onaylanınca haber etmeniz yeterli.
Şimdiden satıldı bilin.
Hayırlısı hocam, güzel hizmet teşekkür ederim.
Apple Developer Hesaplarınız Alınır |
118 Mesajlar | 36.355 Okunma |
ReşatTürksoy adlı üyeden alıntı
Hayırlısı. Hesabınız onaylanınca haber etmeniz yeterli.
Şimdiden satıldı bilin.
Hayırlısı hocam, güzel hizmet teşekkür ederim.
Backlink & SEO Ajansı - Haber ve forum sitelerinden backlink satışı. forum sitesi
1 adet apple developer hesap satıldı ödemeyi 5 dakika geçmeden yaptı. İlgi ve alakası için teşekkür ederim.
1 adet apple developer hesap satıldı ödemeyi 5 dakika geçmeden yaptı. İlgi ve alakası için teşekkür ederim.
Yorumunuz için teşekkür ederim. Her zaman bekler, daha nice ticaretler yaparız inşallah.
Ticaret puanı atmayı unutmayalım lütfen 😊
Mesaj 1 defa düzenlendi. Son düzenleyen: ReşatTürksoy (17.09.2022 02:35)
Alım aktif midir
Alım aktif midir
Merhaba. Konu başlığında, konu içeriğinde de belirttiğim gibi sürekli aktif. Siz hesap getirin, satıldı bilin. Hemen ticaretimizi yaparız.
İyi forumlar dilerim
Alışveriş yapıldı çok hızlı ve güvenilir ✋
Reşat hocamla ilk ticaretimizi yaptık çok anlayışlı ve kibar biri. Ödemeyi hiç bekletmeden yaptı. Ticaretimizi devam ettireceğiz insallah. Forumda ticaret yapmayan arkadaşlar varsa tavsiye ediyorum.
Reşat hocamla ilk ticaretimizi yaptık çok anlayışlı ve kibar biri. Ödemeyi hiç bekletmeden yaptı. Ticaretimizi devam ettireceğiz insallah. Forumda ticaret yapmayan arkadaşlar varsa tavsiye ediyorum.
Çok teşekkür ediyorum güzel yorumunuz için. Ben de sizinle yaptığımız ticaretten memnun kaldım. Daha nice güzel ticaretler yapmak dileklerimle.
Reşat beyle bugün sorunsuz bi alışveriş yaptık kendisine çok teşekkürler.
Reşat beyle bugün sorunsuz bi alışveriş yaptık kendisine çok teşekkürler.
Rica ederim. Daha nice güzel ticaretler yapabilme arzusuyla
Saygılar