Site adresi: (Site ismini konuda belirtmek yada konuya yazmamak konu sahibinin insiyatifindedir.) kodin(.)dev
Fiyat: Teklif iletebilirsiniz, masraflarım çıksa yeter çok bir beklentim yok sadece alıcak kişinin ilgilenmesini istiyorum 
Sitenin aylık getirisi: -
Sitenin açılış tarihi: Ortalama 1 ay önce
DA / PA Değerleri: 1 - 1
Kategori, sitenin içeriği nedir: Yazılım
Günlük hit sayısı: Düşük, net bilinmiyor
Ziyaretçi kaynağı: ( örn: %90 google - %10 yandex ) Bilinmiyor
Domainin Yaşı: Yeni
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Herşey dahil, ig hesabı hediye edilicek yanında
Hosting dahil midir: Odeaweb'de vps'de barnıyor dahil
Banlı olduğu sponsor var mı: Bilinen yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: Bilinen yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Özel yazılım piyasada yoktu dahil
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok

Instagram hesabında kaliteli içerikler girilmiştir 100 takipçisi vardır onu da hediye veriyorum yanında. Siteye 150 TL karşılığı özel logo çizdirildi. Yazılımı kendim kodladım nodejs+vuejs ile geliştirildi gelişmiş bir yazılımdır. Özel online editörü vardır şuanlık html-css-js-php-python kodlarını destekliyor editör isteyen arkadaş daha da sayısını arttırabilir.

Amazonda 2 adet bucket var gmail hesabına bağlı hepsini vericem. İlki veritabanının yedeklerini tutmak için günlük olarak. Otomatik olarak kendi yedekliyor sunucuya özel script kuruldu bunun için bir şey yapmanıza gerek yok. Diğeri ise resimleri vs. yüklemek için. Yüklenen resimler otomatik oraya yükleniyor. Sitenin taşında durumunda rahatlıkla taşıyabiliysiniz bu sayede.

Sunucuda güvenlik ayarları yapıldı, Nginx vs. her şey ayarlandı direkt olarak size aktarıcam her şeyi.

Sitede 56 içerik vardır hepsini kendim çevirdim özgündür. Vaktim olmadığı için mecburiyetten satıyorum elimdeki diğer projelerimi bitirmem lazım yoksa önü çok açık bir site bir yerlere gelebileceğine eminim.