lostyazilim
tr.link

Samsung Galaxy Note 2 Resmileşti

9 Mesajlar 1.910 Okunma
acebozum
tr.link

Atakan Atakan Emekli. Kullanıcı
  • Üyelik 20.05.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek -
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad A** U**
  • Mesajlar 6139
  • Beğeniler 2442 / 2410
  • Ticaret 12, (%100)
Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy Note 2 resmen duyuruldu. İşte Galaxy Note 2'nin tüm teknik özellikleri ve detaylarını haberimizde paylaşıyoruz.

Samsung'un merakla beklenen amiral gemisi Galaxy Note 2 nihayet resmileşti. Daha önce de beklenildiği gibi Galaxy S3 modelinin biraz daha büyüğü konumunda olan telefon, tıpkı Galaxy S3 gibi mermer beyazı ve titanyum gri renk seçenekleriyle geliyor.

Donanımına baktığımızda Samsung'un Galaxy S3'te kullandığı 4 çekirdekli ARM Cortex A9 tabanlı Exynos 4 Quad işlemcisinin 1.6 GHz'de kullanıldığı Note 2'de grafik işlemci olarak Mali 400 GPU'su kullanılıyor. Cihazda 2 GB RAM bulunuyorken, depolama seçenekleri olarak 16 / 32 / 64 ve arttırılabilir hafıza olarak göze çarpıyor.

Tıpkı Samsung Galaxy S3'teki gibi 1.9 megapiksel ön kamera ve 8 megapiksel ana kamera gibi özelliklerle donatılan telefon, ekran olarak biraz bekleyenleri üzecek.

1280 x 800 piksellik Galaxy Note'tan daha düşük ekran çözünürlüğü sunan Galaxy Note 2, 1280 x 720 piksellik PenTile tabanlı Super AMOLED HD ekran ile geliyor. 5.5 inçlik ekran, PPİ değerleri bakımından ilk Galaxy Note'dan daha düşük özelliklere sahip.

Galaxy Note 2, 3100 mAh batarya ile geliyor ve büyük ihtimalle pil sorunu devrini rafa kaldırıyor. Yanlız Galaxy Note 2, Galaxy Note modeline göre daha da ağır bir yapıda.

Samsung'un sürpriz yaparak Android 4.1.1 Jelly Bean ile piyasaya sunduğu Galaxy Note 2, Galaxy Note'un başarısını tekrarlayabilir mi hep beraber izleyip göreceğiz.

Kaynak: ShiftDelete

wmaraci
reklam

luxfm luxfm WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.03.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Ziraat Katılım I.T
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** Ç**
  • Mesajlar 1460
  • Beğeniler 372 / 371
  • Ticaret 9, (%100)
fena telefon ya para olucak alıcan :)

rovalver rovalver Ailece eğlence merkezi Kullanıcı
  • Üyelik 21.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 59 / E
  • Meslek serbest
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 173
  • Beğeniler 9 / 41
  • Ticaret 1, (%100)
Telefonmu! Tablet Pc mi? ona karar vermek lazım. Bunu alınca Yanında tasımak içinde Çanta tasımak lazım.

Bedava | Video İzle | Müzik Dinle

demreli demreli WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.03.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek
  • Mesajlar 588
  • Beğeniler 47 / 103
  • Ticaret 0, (%0)
ön kamerada s2 yi geçemedi :D

işlemcisi kaç acaba
Sungmert

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

YMG YMG I ♥ Drupal Kullanıcı
  • Üyelik 27.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 167
  • Beğeniler 7 / 29
  • Ticaret 0, (%0)
ekran çözünürlüğü yakışmamış ben 1den daha iyi olur diye düşünüyodum

Sungmert Sungmert carpe diem ne diyem Kullanıcı
  • Üyelik 12.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Freelancer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 1233
  • Beğeniler 506 / 407
  • Ticaret 39, (%100)

rovalver adlı üyeden alıntı

Telefonmu! Tablet Pc mi? ona karar vermek lazım. Bunu alınca Yanında tasımak içinde Çanta tasımak lazım.

Saçma bir düşünce. Ben teknoloji adamıyım misal... Bana ne kadar büyük telefon, ne kadar çok özellik o kadar iyi. Kimse kalkıp "Eee iPhone?" demesin bence :rolleyes: Kendim Galaxy S2 kullanıyorum. Büyük olabilir ama bana göre standart ve ekran bakımından da işimi görüyor.

Ayrıca o telefonu, özelliklerini kullanmak için alıyorsan büyüklüğü batmaz. Ama hava atmak istiyorsanız iPhone alabilirsiniz, küçük :)

Konu için ayrıca teşekkürler, merakla beklemedeyim...

Atakan Atakan Emekli. Kullanıcı
  • Üyelik 20.05.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek -
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad A** U**
  • Mesajlar 6139
  • Beğeniler 2442 / 2410
  • Ticaret 12, (%100)
Tek elle kullanmak, bir yerden bir yere dokunmak zor olabilir ama zevk meselesi :)

KingReis KingReis Seo UZMANI Kullanıcı
  • Üyelik 09.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek ..
  • Mesajlar 200
  • Beğeniler 12 / 60
  • Ticaret 10, (%100)
Bu tarz telefonlar ile ömrünüzü telefonu sarj etmekle geçirirsiniz. :)
Ghost

kişi bu mesajı beğendi.

rovalver rovalver Ailece eğlence merkezi Kullanıcı
  • Üyelik 21.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 59 / E
  • Meslek serbest
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 173
  • Beğeniler 9 / 41
  • Ticaret 1, (%100)

VeniVeciVokke adlı üyeden alıntı

Saçma bir düşünce. Ben teknoloji adamıyım misal... Bana ne kadar büyük telefon, ne kadar çok özellik o kadar iyi. Kimse kalkıp "Eee iPhone?" demesin bence :rolleyes: Kendim Galaxy S2 kullanıyorum. Büyük olabilir ama bana göre standart ve ekran bakımından da işimi görüyor.

Ayrıca o telefonu, özelliklerini kullanmak için alıyorsan büyüklüğü batmaz. Ama hava atmak istiyorsanız iPhone alabilirsiniz, küçük :)

Konu için ayrıca teşekkürler, merakla beklemedeyim...

Bir kere! Düşüncelerin hiç birisi saçma değildir. fikir söylenir beğenirsiniz beğenmezsiniz o baska. ayrıyetten konu galaxy s2 telefon değildi Note2 Yarı tablet telefon içindi Galaxy s2 ile Note'yi yanyana getirin Yavrusu gibi kalacağınıza emin olun. İpone telefonları kullananların büyük bir kısmı hava atmak için kullanmıyor emin olabilirsin.

Bedava | Video İzle | Müzik Dinle
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al