Elimde yurtdışından yaptırılmış yada çeşitli sitelerden alınmış stokta 23 adet oyun Kaynak kodu dosyası bulunuyor.
Neredeyse her dosyanın içerisinde basit reskin yapılabilmesi için talimatlar ve lisans kodu dosyaları mevcut. Hepsi alan kişiye teslim edilecektir.
** Mobil oyunları kodlama-reskin veya yayınlama konusunda bir desteğim yok. Oyunlar tarafımdan hiç yayınlanmamıştır bu yüzden demoları mevcut değil. **
"Oyun kaynak kodları piyasada 5000 ila 7500tl arasında satılmaktadır. Özellikle benzersiz bir oyun yapmanız halinde bu rakam artar.
Oyunları kodlamayı bilen arkadaşlar yada yeni öğrenenler ister oyun kodlarından yararlanarak yeni oyunlar yapar yayınlayarak pasif gelir elde ederek para kazanır istersede bu yaptığı oyunları satarak direk aktif gelire dönüştürüp para kazanır."
Genele bakıldığında her oyunun sisteminin farklı olduğunu bu işi yapacaklar için bulunmaz bir kod arşivi oluşturmak için ince düşünülerek toplandığını fark edebilirsiniz.
Bu düşünce ile bu oyun kodlarını 3-4 yıl önce toplamıştım. Fakat oyun kodlamayı öğrenmek için diğer işlerimden zaman ayıramadım. Alacak arkadaş için güzel bir gelir kapısı haline gelebilir.
Piyasaya göre çok uygun bir fiyat belirledim.
Kaynak kodlarının piyasa fiyatı 5000tl ile 7500tl arasında değişirken iken 23 Oyun 115000TL ile 172.000TL olması yerine 60.000TL (Kısa Süreli Sadece toplu satış yapılacaktır)
Uygulamalar belli. Satışlar sınırlıdır ilk 5 kişiye satış yapılacak ve konu kapatılacaktır. Yetişen alır yani.
Gün içinde Whatsapp dan yazabilirsiniz 05057179045
Oyunlar zip veya rar şeklindedir. Dosya adları ise şöyle.
1- Speed Ball Color 3D
2- Color Switch Ball
3- Renkli Top Yarışı
4- Hulk Süper Hero City Crime
5- Shotting game Killer 2d
6- Atış Poligonu
7- Join the Fight
8- Jetpack Race
9- Boom
10-Jellyster Life
11- Get Out Again
12- Get Out