Merhaba,

Eşarp satışı yapan bir hesabımız telif yüzünden kapandı. Meta ve Instagram destek den talep açıldı ve aşağıdaki gibi geri dönüş yapıldı. ne yapmalıyız yardımcı olabilirmisiniz


GELEN CEVAP
Thanks for contacting us. We regret to inform you that we are unable to restore your account. Following our review of your appeal, we continue to believe that your account was used to sell or promote counterfeit goods, which is not allowed on Instagram.

The manufacture, promotion or sale of a counterfeit good is a type of trademark infringement that is illegal in most countries because it's harmful to consumers, trademark owners and honest sellers. You can learn more about intellectual property in the Help Center:
http://help.instagram.com/535503073130320/

Thanks,

TÜRKÇE CEVAP

Bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkürler. Hesabınızı geri yükleyemediğimizi üzülerek bildiririz. İtirazınızı inceledikten sonra, hesabınızın Instagram'da izin verilmeyen taklit ürünler satmak veya tanıtmak için kullanıldığına inanmaya devam ediyoruz.

Sahte bir ürünün üretimi, tanıtımı veya satışı, tüketicilere, ticari marka sahiplerine ve dürüst satıcılara zarar verdiği için çoğu ülkede yasa dışı olan bir tür ticari marka ihlalidir. Fikri mülkiyet hakkında daha fazla bilgiyi Yardım Merkezinde bulabilirsiniz:
http://help.instagram.com/535503073130320/

Teşekkürler,

instagram