Miktar az ise yazmayin arkadaş küçük bakiyeleri bozmuyor
%80 MONEYPAY%70 A101 HADİ- İtunes - Sms bozum%50 /tüm bozum işlemleri 7/24 aktif |
102 Mesajlar | 134.836 Okunma | ||
326 | 309.999 | |||
79 | 216.511 | |||
Hemen tıklayın, sizin de ilanınız burada sabitlensin! |
Miktar az ise yazmayin arkadaş küçük bakiyeleri bozmuyor
merhaba moneypay hazır limit bozuyormusunuz?
İlgili satıcı ile devamlı işlem yapıyoruz işlem sonu ödeme güvenilir kişi teşekkürler ödeme alındı
bzeyneldane adlı üyeden alıntı
İlgili satıcı ile devamlı işlem yapıyoruz işlem sonu ödeme güvenilir kişi teşekkürler ödeme alındı
Rica ederim herzaman bekleriz
Vodafone market moneypay hepsinde işlem yaptım hızlı. Ve güvenilir ödeme aldım
Moneypay bozum için Xxx yerdeXxx birinden teklif istedim %50 olarak söyleyince araştırdım ve bu Forum üzerinden kendisine ulaştım daha önce hiç tanışmadık işlem hakkında bilgilendirme yaptı kendisinden bir ricada bulundum ikiletmedi sağolsun bu zamanda böyle ahlaklı ve dürüst sözünün arkasında zor bulunur
Aklınızda soru işareti kalmasın ne söylediyse anında yaptı :)
O kadar hızlı bir ticaretti ki ne olduğunu anlamadan para hesabımdaydı , ilgi ve alaka için teşekkür ederim tekrardan . HIZLI VE GÜVENİLİR ******** MOBİL ÖDEME YAPILDI 🙏🙏
O kadar hızlı bir ticaretti ki ne olduğunu anlamadan para hesabımdaydı , ilgi ve alaka için teşekkür ederim tekrardan . HIZLI VE GÜVENİLİR ******** MOBİL ÖDEME YAPILDI 🙏🙏
Hepsipay bozum yapmak istiyorum kim ilgileniyor
Yenikoza 5000 TL bakiye ve ilk alışverişe %15 indirim tanımlı. Satın almayı düşünürseniz ulaşınız