Merhaba arkadaşlar kampanya amaçlı 5 adet sitemde ücretsiz tanıtım yazısı paylaşıyorum.
SİTELER
ŞARTLAR
1- Birbirinden farklı konularda toplam 5 adet 300 kelimelik özgün makale hazırlayın.
2- Konu içeriği ve konu başlığı sallamasyon olmayacak şekilde elle tutulur yanı olan (kısaca kendi siteniz için hazırlıyormuş gibi) makaleler olmak zorunda.
3- Her makale için 1 adet herhangi bir kelime içine link koyacağım. (link ve kelime bilgisi de yazın)
4- Yoğunluktan dolayı zaman sorunum olabiliyor. Yazmaya başlamadan önce mesaj atıp şu konularda yazacağım diye bilgi verin.
5- Herhangi bir konuda yazmadan önce site içerisinde olup olmadığına mutlaka bakın doğrudan aynı konu olmadığı sürece sorun yok.
6- Siteleri ilerde kapatır mıyım? Bilmiyorum. O zamana dek kalsın sorun yok.
(Buradaki amaç 5 siteme de özgün içerik bulmak ve yazanlara makale içinde bir kelime içi link vererek karşılıklı paylaşımda bulunmuş olmak. Şuan ücretsiz yapıyorum kampanya bir nevi. Lütfen eli yüzü düzgün 300 er kelimelik iş görür makale yazınız. ABC sitesi şöyle böyle değil her hangi bir siteye girdiğinizde karşınıza çıkan makaleler gibi.)
İyi çalışmalar.