başlıkta da belirttiğim gibi 2 karakterli .com.tr domainim var para edermi ederse ne kadar eder?
2 karakter com.tr domain ne kadar eder? |
10 Mesajlar | 1.441 Okunma |
başlıkta da belirttiğim gibi 2 karakterli .com.tr domainim var para edermi ederse ne kadar eder?
domaini yazar mısınız?
domaini yazar mısınız?
Domain ismini şimdilik açıklamak istemiyorum fakat şöyle söyleyim mesela a1.com.tr veya 1a.com.tr yani harf-rakam veya rakam-harf domain
ortalama olarak (bence) 300-500 arası eder diye tahmin ediyorum ama domain broker (domain pazarlamacıları) daha iyi bilir sormanızı öneririm
ortalama olarak (bence) 300-500 arası eder diye tahmin ediyorum ama domain broker (domain pazarlamacıları) daha iyi bilir sormanızı öneririm
teşekkür ederim sağolun
com olsaydı paha biçilemezdi ama ne yazıkki com.tr xxx--xxxx eder en fazla
com olsaydı paha biçilemezdi ama ne yazıkki com.tr xxx--xxxx eder en fazla
Peki satabileceğimiz belli başlı yerler varmı yoksa forumdan mı müşteri bulmalıyız?
Peki satabileceğimiz belli başlı yerler varmı yoksa forumdan mı müşteri bulmalıyız?
firmaları önermeden önce şunu belirteyim com tr alan adlarını devretseniz bile 2 sene boyunca whois bilgisi değiştirilemiyor.
webmaster forumlarında, vb yerlerde müşteri arayabilirsiniz.
firmaları önermeden önce şunu belirteyim com tr alan adlarını devretseniz bile 2 sene boyunca whois bilgisi değiştirilemiyor.
webmaster forumlarında, vb yerlerde müşteri arayabilirsiniz.
açıklama ve bilgi için teşekkür ederim