-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
software developer
-
-
Ad Soyad
S** M**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
BKD adlı üyeden alıntı
Aynı ama ücretli almak hem maddi hem de sitenizin geleceği açısından doğru olmayabiliyor. 3 aylık link alıyorsunuz 25 tl ödüyorsunuz 3 ay sonra süreniz bittikten sonra backlink gidiyor ve etkisini kaybediyorsunuz. En mantıklısı kaliteli sitelerden yorum backlink + imleme sitelerinde paylaşım + tanıtım yazıları. Bu işlemleri uygularsanız hem hit hem de backlink kazanabilirsiniz. Ayrıca backlink alexa açısından etkilidir. Dünya sıralamasını backlink düşürür. 10 backlinkli sitelerin alexa değerlerine bakın birde +100 backlinkli sitelerin alexa değerlerine bakın farkı anlayacaksınızdır.
Sıfır iki tane site açıp, birine 10 backlink birine 100 backlink yapıp denedin mi? 100 backlinki olan site zaten popüler sitedir. Doğal backlinkleri vardır.
React Dersleri YouTube Kanalı
https://www.youtube.com/c/reactdersleri
GeNCo
Freelancer...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
17, (%94)
Backlink Çeşitleri
Sosyal imleme
Pligg ve Dugg gibi web sitelerine yapılan link paylaşımlarının tümüne verilen çalışmalardır.
Dizin
Bazı sitelerin sıralanması ve amaçlarına göre kategoriler oluşturan web siteleridir. DMOZ gibi
Forum&Blog Tanıtımı
Forum sitelerinde ve blog sitelerinde makale tanıtımı şeklinde yayımlanmasıdır.
Wikipedia Tanıtım
Wiki tabanlı genelde Media Wiki alt yapısı kullanan web sitelerine yapılan makale paylaşımıdır.
İwebtool c
Google‘ ın çok sevdiği Dizinlerden bir tanesidir ve en eski dizin projelerindendir. Belirli ücret karşılığından yapılmaktadır.
Footer link Çıkışı
Farklı sitelerden siteniz için link alma işlemidir.
Yukardaki baclink çeşitlerinden bana göre en faydalıları; Sosyal imleme ve[B][B] Forum&Blog Tanıtımı...
[/B][/B]PR. değeri yüksek bloglarda sitenin tanıtım yazılarını eklettir. Burda püf nokta örneğin 3 blogda tanıtım yazısı yayınlatacaksın diyelim. 3 blog içinde farklı tanıtım yazıları ve sitenin farklı bölümlerine backlink alırsan çok faydalı olacaktır.
ehliblog
Yeni adres: Teknojest
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
mühendis
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
32, (%97)
Ben de senin gibi bir duruma düştüm.Sık tema değiştiriyorsan bunu yapma
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Memur oldu
-
-
Ad Soyad
M** Z**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
Benim düşüyor sürekli hit sabit ama backlin yapıyorum ondan galiba :D
1 kişi bu mesajı beğendi.
Kişisel web sayfam: https://mesutzeytin.com.tr/
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Memur oldu
-
-
Ad Soyad
M** Z**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
Düşüyor derken olumlu ilerliyor hocam :D 512 binlerde günlük hit 1k :D fazla reklam yok bir iki yerde anca..Seo çalışması paketi falanda almadım kendi kendine site ileliyor...
Hitlerimin dün baktığımda %75 i googleden gelmiş ondan da düşüyor olabilir bu alexa değerim sürekli :D 300 bine kadar yorlum var. :D
Kişisel web sayfam: https://mesutzeytin.com.tr/
Ogzhn
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Benim ziyaretçilerim arttı alexam geriledi anlayamadım valla :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Link satın alabilirsin.
Para veremem diyorsan karşılıklı link değişimi yapsan da olur. Mesela A sitesi sana link verir, sen de B sitesine link verirsin.
.