Merhabalar,

 

Forumda da daha önce bahsettiğim ve bu alanda önemli bir talebe karşın, arz eksikliği olduğunu gördüğümüz Tamamen Onaylanmış ve Doğrulanmış Revolut Hesabı eksikliği gördük ve bunun üzerine çok yoğun çalışmalar başlattık. Yine forumdan bazı kişilere de gerek konu altlarında gerekse de özel mesajlaşma yollarında bunları dile getirdik.

 

Yüzlerce olumsuz denemenin ardından doğrulamaya göndermiş olduğumuz hesapların çoğunu doğrulatmayı başardık! Başarı oranımız şu anda %80-90 civarı. Hemen belirtmek gerekir ki Revolut'un doğrulama sisteminin çalışma altyapısını AI (yapay zeka) yönetir. Manuel doğrulama yoktur.

 

Lafı fazla uzatmadan sadede gelmek istiyorum... 

 

Tam onaylı, doğrulanmış ve kullanıma hazır Revolut Bankasından hesapları satışa sunuyoruz. Tamamen sizin adınız, soyadınız, fotoğrafınız kısaca sizin kimliğiniz/ehliyetiniz üzerine açılır, doğrulanır ve teslim olunur...

 

İlk 10 (on) kişiye fiyatımız 599 USD yerine 399 USD olacaktır. Daha sonrasında ise hesapların hepsinin veya çoğunun başarıyla onaylanması durumunda hızlıca daha fazla kişiye Revolut hesabı satmaya devam edeceğiz.

 

- Hesabınız, 15 gün içinde onaylanmaz ise ve/veya reddi halinde Elit Proxy, Avrupa'da sizin adınıza kiralanmış bir sokak adresi veya posta kutusu adresi, yine sizin hesabınız için kiralanmış, ilgili ülkenin telefon numarası ve işçilik gibi ücretler çıkılıp, paranızın neredeyse tamamı iade edilecektir.

 

Son not: Lütfen bu hizmeti, forumda veya muhtelif internet sitelerinde ''Adınıza PayPal hesabı açıyoruz'' diyip, sadece e-posta ve telefon numarası doğrulayıp, ''size PayPal açtık'' diyenlerle bir tutmayınız...

 

-Ödemeler: Banka, Kriptopara ve Papara-

 

-İletişim: WhatsAppTelegramSkypeE-posta

 

Herkese Sevgiler, Saygılar...