Arkadaşlar merhaba yaklaşık aydır link kısaltma servislerine kafa yordum.
Çok fazla site olmasına rağmen hepsinin bir veya birkaç temel can sıkan mevzuları var.
Gördüklerim:
1- Uzun süre bekletmeleri . örneğin 20 saniye bekle
2- sitede şu kadar içerik gez
3- Robot olmadığını doğrula
4- birden fazla siteye yönlendirme
5- Az tık ve ya az gösterim
Dediğim gibi birçok siteyi gezdim ama iki sitede mutabık kaldım.
a - trlink
b- bcvc
bu üstte saydıgım ilk 4 işlem yok . 5. işlemi anlatacağım
Faydalar :
1- Para zamanında yatar ( a ve b )
2- Link içeriği değiştirilebiliyor. Örneğin google.com kısalttınız ve size /kasmd diye bir link verdi .. siz düzenle dediğiniz zaman o google yerine yandex yazabilirsiniz. Link sabit kalır. bu ne için önemlidir. bir site düşünün. google540.com.. 3 gün sonra google541 oluyorsa . linki kısaltmak yerine o linki düzenleyebilir ve tek bir link üzerinden devam edebilirisiniz. Sabit Link yapmış oluyorsunuz ( a ve b )
3- hızlı geri dönüş ( a )
Şimdi bu iki siteyi karşılaştırdım bunu size göstermek istiyorum.
trlink
Anlık çektim. 23:59
CPM 50 TL
Sitenin anlık ziyaretçi sayısı oldukça fazla ve sürekli güncel olmasına rağmen tıklamaların az oldugunu düşünüyorum. her dakika 24-35-20-40 gibi rakamlarda dolandıgını görüyorum fakat tıklamalar düşündüğüm gibi olmuyor. Bu konuda Tr Link bize açıklama yaparsa sevinirim. ( aynı kişiden gelen tıklamalar dahil değil biliyorum ama sürekli girip kapatıp tekrar girilenbir linke sahip değilim
Yinede Zamanında ödeme az reklam ve hızlı dönüş sebebiyle tercihim TRlink oldu.
Eğer konumu beğenmişseniz ve Üye olmak isterseniz. Referanslı linkimi paylaşacağım.
https://tr.link/ref/434996
Referanssız link
tr.link
Bazı ekran görüntüleri eklemek istiyorum
Günlük ve saatlik istatistikler Mevcut.
Bcvc için söyleyebileceğim şey ise Görüntülenme rakamlarının az oldugunu ama görüntülenme sayısına göre tıklama rakamlarının gayet iyi olduğunu söyleyebilirim
Bu Görsel ise 4 günlüktür. gösterimi tıklamayı ve kazancı görebilirsiniz.
s
BCVC Referans linkim
Trlink refrans Linkim
https://tr.link/ref/434996
Referanssız link
tr.link
TRlink tercihimdir. Kafanıza takılan birşey olursa mutlaka yazın. Elimden geldiğince bilgi vereceğim.