-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Başarısız SEO Hizmetlerinden, harcadığınız paralardan en önemliside kaybettiğiniz zamanlardan sıkıldınız mı? ilk ayı ücretsiz olarak 5 yeni iş alacağız.
Biz kimiz: Ben Emre GÜRHAN 44 yaşında yazılım mühendisiyim. Özellikle UX SEO ve SEO İiçerik geliştirme konusunda uzmanım. 2019 Yılında SEO Hizmeti vermeyi bırakıp kendi sitelerim için SEO Çalışması yapmaya başladım. Şu an Karadağ'a yerleştiğim için kendi sitelerimden gelen diğer işleri takip etmekte zorlanıyorum. Bu yüzden uzaktan çalışma modeline geçmeye karar verdim.
Bu başlık altına web sitesini ekleyecek kişiler arasından başarılı olabileceğini düşündüğüm 5 web sitesine ilk ayı ücretsiz olacak biçimde Garantili SEO Hizmeti sunacağım. Kesinlikle çalışmayı görecek ve sonra eğer isterseniz çalışmaya devam edeceksiniz.
Mesaj 1 defa düzenlendi. Son düzenleyen: emregurhan (17.09.2023 22:20)
Karadağ Şirket Kurmak
Karadağ Avrupa Birliğine Girmek Üzere Sizde Şirketinizi Kurun Oturumunuzu Alın. Avrupa'da Yaşayın
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Polis
-
-
Ad Soyad
Y** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Mesajım bulunsun. Blog scriptini bitirdiğim zaman kullanacağım. O zaman çalışmak isterim.
yazilimsen.com
demobuldum.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
İbrahimCEYHAN adlı üyeden alıntı
Merhabalar. Düşünürseniz yeni projemizi iletebilir, faydasını gördüğüm takdirde de sizinle çalışmak isterim.
Lütfen iletin inceleyelim. Başarılı olacağımız bir proje ise detayları konuşuruz.
Karadağ Şirket Kurmak
Karadağ Avrupa Birliğine Girmek Üzere Sizde Şirketinizi Kurun Oturumunuzu Alın. Avrupa'da Yaşayın