siteye adsense kodunu yerleştiriyorum fakat böyle bir durum oluyor. çözümünü bilen var mı
siteye adsense kodunu yerleştirmeme rağmen böyle bir durum var. konu güncel lütfen yardım |
6 Mesajlar | 919 Okunma |
siteye adsense kodunu yerleştiriyorum fakat böyle bir durum oluyor. çözümünü bilen var mı
Merhaba,
site doğrulaması yapmanız gerekiyor. Bu doğrulamayı Adsense üzerinden yapabilirsiniz. Adsense'in size verdiği dosyayı/kodları websitenize eklemeniz gerekli.
ekliyorum zaten sorun orada eklememe rağmen böyle diyor. adsense kodunu head etiketi arasına koyuyorum. önceden böyle bir sorun yoktu sadece onay vermiyordu. tekrar onaya göndermek için başvuru yapamıyorum artık.
Birden fazla başarısız deneme yaptıysanız bekleme süresi vermiş olabilir. Google ile doğrudan iletişime geçebilirsiniz.
hocam bu şekil bir sorun var. http://kpssitesi.com yazınca da site çıkmıyor zaten. kpssitesi.com ekleyince çıkan görüntü de şu şekilde sitenin:
@ysn1992 sitenizin asıl adresi nedir? Alıntı yada etiket atarak yazın lütfen mesajınızı geç görüyorum.
Mesaj 1 defa düzenlendi. Son düzenleyen: Typhonus (22.10.2023 13:38)