-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
V** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Öncelikle herkese merhaba,
Özel eğitim kursumuz var, kurstaki her kursiyerime özel düzenlediğimiz bir sertifika oluyor.
TC numarası veya kayıt numarası ile sorgulama yaparak sertifikasını indirmesini istiyorum. Bunu hangi eklenti ile yapabilirim.
Kısacası bir sayfada sorgu yapılacak bir alan olacak kisiye özel bir numara girerek ona tahsis edilmiş dosya inecek
Mesaj 2 defa düzenlendi. Son düzenleyen: volkantam (19.11.2023 15:43)
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Frelancerr
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Ondan ziyade aslında sunuda araştırın kursiyerlerin profillerine dosya indirmeyi koyabilirsiniz belkide bunuda araştırın daha mantıklı olur. Kullanıcı girişi yaptığında kendi dosyasını indirebilir ve sadece kendisi görmüş olur veya bir bölüm açarak o bölüme sizin atmayacağını kullanıcı grupları girer yani sadece kursiyer olarak atanan kullanıcılar bölüme girme imkanı olur. Busekilde de birsey yapabilirsiniz sanırım bende size fikir üretiyorum veya bizim hostingimiz. Şişmesin dosyaları farklı dosya upload sitelerine göndererek indirme saglayada bilinir ve İndirme. Linkini de site üzerinde üyelerin kendi profillerine ekleye bilirsiniz sonuçta wp de seçenek. Çok yeterli aramasını bilin
Ruyagibievler.com - Yeraltievleri.com - Haberhd.com - SATILIKTIR.
-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / E
-
Meslek
programcı
-
-
Ad Soyad
T** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
wordpress temalarda böyle bir özellik olduğunu sanmıyorum bunu var olan temanıza göre kod olarak yazılması gerekli
Php Kodlama - Wordpress - Nft Tasarım