750 TL lik paketten sipariş verdim. Gelişmeler ile ilgili (neler yapıldı, ne fayda gördük vs.) ilerleyen zamanlarda buradan fikirlerimi/deneyimlerimi paylaşacağım.
İNDİRİMLİ SEO PAKETLERİ Böyle Backlink Paketleri Görülmedi 5 TL'den Başlayan PR9-PR8-PR7-6 |
3.336 Mesajlar | 1.838.731 Okunma |
750 TL lik paketten sipariş verdim. Gelişmeler ile ilgili (neler yapıldı, ne fayda gördük vs.) ilerleyen zamanlarda buradan fikirlerimi/deneyimlerimi paylaşacağım.
Henüz çok bir süre olmamış fakat 10 günlük süreç içerisinde ki tecrübelerinizi aktarabilirseniz çok sevinirim.
Güncel fiyat bilgileri pm alabilir miyim ?
Mesaj 1 defa düzenlendi. Son düzenleyen: grimalkin (10.11.2023 19:04)
Kendisinden en son 2014 yılında hizmet almıştım. Çok güvenilir ve işinin ehli birisi tavsiye ediyorum.
Kendisinden en son 2014 yılında hizmet almıştım. Çok güvenilir ve işinin ehli birisi tavsiye ediyorum.
erdem beyden tahmini 2017 yılında tanıştık ve sitemizin seo çalışmalarını yapmıştı. tekrar kendisi ile çalışmaktan gurur duyuyorum.
Güncel Fiyat bilgilerini öğrenebilir miyim
Ya bu SEO dediğiniz olay blogger e de oluyormu?
Tekrardan En yüksek paketinden ve ekstrali paketlerinden aldım. Kendisine gözü kapalı guvenebilirsiniz.
Premium Paket için alın yapıldı.