Bilişim alanında sosyal mühendislik kitabını okumak isterdim. Garip ama bilinen nedenlerden dolayı değil tam tersi için. Teşekkürler :)
Seçkin Yayıncılık & WM Aracı İşbirliğiyle 10 Kitap Hediye Ediyoruz! |
49 Mesajlar | 9.858 Okunma |
Bilişim alanında sosyal mühendislik kitabını okumak isterdim. Garip ama bilinen nedenlerden dolayı değil tam tersi için. Teşekkürler :)
gelecek, yapay zeka :)
Bilişim anında güncel hayata ayak uydurarak daha fazla getiri sağmak şart artık. Zamanın gerisinde kalirsak yok oluruz.
Sosyal Mühendislik
Backlink & SEO Ajansı - Haber ve forum sitelerinden backlink satışı. forum sitesi
Yapay Zekâyı Kodlamak
Sosyal Mühendislik kitabını okumak isterim.
Bilişim alanında tamamen yeni dünya düzenine uygun kitap okumak isterdim. Bir meslekten daha çok fikir ve proje bazlı kitaplar daha doğru kalır diye düşünüyorum.
Çekiliş için teşekkürler..
Herşeyin temeli algoritma o yüzden Algoritma Geliştirme ve Programlamaya Giriş çok önemli inşallah bana çıkar :)
"Bilişim alanında hangi konuda, nasıl bir kitap olsa satın alır, okurdunuz?" sorusu için cevabım şu olurdu:
Yapay zeka ile içerik ve web site üreten bir genç, milyoner olsaydı, o kitabı hemen alırdım. Dolayısıyla yapay zekayı günlük işlerinde kullanan ve internetten geçimini sağlayan bireyin hayatını okumak isterdim.