Merhaba youtube için 4000 saat izlenme almak istiyoruz 4 videomuz var 10 dakikalik 3 video bir kanalda 1 video diger kanalda olacak şekilde 3 videoya 3000 saat bir videoya 1000 saat izlenme ne kadar tutar
🚀 BARLASMEDYA.COM 🏆 En Kaliteli Servisler 🥇 Takipçi, Beğeni, İzlenme, Yorum Hizmetleri |
72 Mesajlar | 6.254.114 Okunma | ||
310 | 154.756 | |||
31 | 27.544 | |||
Hemen tıklayın, sizin de ilanınız burada sabitlensin! |
Merhaba youtube için 4000 saat izlenme almak istiyoruz 4 videomuz var 10 dakikalik 3 video bir kanalda 1 video diger kanalda olacak şekilde 3 videoya 3000 saat bir videoya 1000 saat izlenme ne kadar tutar
dönüş saglandı efendim panelde mevcut süreleri ile calısan tr'de tek 4000 saat bizde mevcut zaten herkeste var atmıyor :)
tek kelime ile mükemmel. Her daim bol kazançlar dilerim.
teşekürler
+++ güvenilir cok hızlı servisleri var 5 aydır kullanıyorum cok kaliteli destekleri cok iyi
+++ güvenilir cok hızlı servisleri var 5 aydır kullanıyorum cok kaliteli destekleri cok iyi
en kaliteli hizmetleri sunuyoruz teşekürler hocam
Mesajım kalsın.
instagram takipçi hakkında bilgi almak istiyorum.
instagram takipçi hakkında bilgi almak istiyorum.
bilgi verildi
instagram ürün satışı yaptğım hesabım için takipçi?
bilgi almal istıyorum