__________________________________________________ __________________________________________________ __________________________________________________ ______________________________________
Sitenizin arama motorlarında sıralamasını yükseltmek ve daha fazla organik trafik elde etmek mi istiyorsanız güçlü backlink'lere ihtiyacınız var !
Ben, 100% manuel işlemle yüksek DA değerlerine sahip sitelerden backlink alımı yaparak sitenizin SEO'sunu geliştirmenize yardımcı oluyorum.
100% Manuel Backlink Alımı: Her backlink, manuel olarak ve özenle seçilen yüksek DA değerli sitelerden alınır.
Yüksek DA Değerleri: Backlinkler, otoriteli ve güvenilir sitelerden alınır, bu da sitenizin arama motorlarında sıralamasını yükseltmeye yardımcı olur.
Doğal Backlink Profili: Backlinkler, farklı IP adresleri kullanılarak oluşturulur, bu da doğal bir backlink profili oluşturmaya yardımcı olur.
Detaylı Raporlama: Hangi sitelerden backlink aldığınızı ve bu backlinklerin DA değerlerini gösteren detaylı bir rapor alırsınız.
7/24 Destek: Herhangi bir sorunuz veya ihtiyacınız olduğunda bana 7/24 ulaşabilirsiniz.
__________________________________________________ __________________________________________________ __________________________________________________ ______________________________________
TÜM PAKETLER
PAKETLERDE Kİ YAZILARI GÖREMİYORSANIZ